Σταματίνα Τσιμτσιλή για το σάλο με τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα: «Στενοχωρήθηκα που...»

«Θα πω κάτι πολύ σοβαρό που μου συμβαίνει συχνά στην εκπομπή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για το σάλο με τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα: «Στενοχωρήθηκα που...»

Χαμός επικράτησε το Σαββατοκύριακο μετά από κάποιες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον και συγκεκριμένα αν θα μπορούσε να παρουσιάσει μόνος του τη δική του εκπομπή.

«Πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου κι έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή, είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Κι αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι; Είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους, αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι ο εαυτός μου» - δείτε τις δηλώσεις του εδώ.

Μετά τις δηλώσεις αυτές όλοι "έπεσαν να τον φάνε"! Ανάμεσα τους το Πρωινό μας που μίλησε με πολύ αιχμηρά λόγια, ενώ και η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός.

Οι δηλώσεις της Τσιμτσιλή για τον Καράβα

Σήμερα 1/5 μετά το Σαββατοκύριακο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πάρει θέση για τον χαμό που έγινε.

«Να σας πω την αλήθεια, από τη μία που παρόλο που και εμείς σχολιάσαμε και το ύφος και το περιεχόμενο (δείτε τι είχαν πει), στενοχωρήθηκα που πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις γιατί φαντάζομαι και ο ίδιος δε θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει ως αντικείμενο σχολιασμού σε όλες τις εκπομπές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε και τις δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία πήγε να τον υποστηρίξει, ωστόσο δεν τα κατάφερε και δέχτηκε και εκείνη "επίθεση".

«Πραγματικά, ότι έγινε όλη αυτή η συζήτηση για τον Γιώργο Καράβα και κανείς δεν ασχολήθηκε με το ότι έμεινε με το σώβρακο. Πραγματικά, έχεις τον Γιώργο Καράβα ημίγυμνο και κάθεσαι και ασχολείσαι με το ότι είπε πως θέλει να γίνει παρουσιαστής; Είδες τον κούρο;», δείτε εδώ τι είπε χαρακτηριστικά.