«Ευτυχώς δεν θα κυβερνήσει το πιο λαμπρό αστέρι ή αλλιώς Γιώργος Καράβας» - "Κόλαφος" η Αφροδίτη Γραμμέλη

Το σχόλιο μετά τις δηλώσεις του μοντέλου για το τηλεοπτικό του μέλλον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ευτυχώς δεν θα κυβερνήσει το πιο λαμπρό αστέρι ή αλλιώς Γιώργος Καράβας» -

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Night Out, το βράδυ της Πέμπτη 2874 και προχώρησε σε έντονες δηλώσεις σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, αποκαλύπτοντας πως το GNTM έχει τελειώσει γι' αυτό και πως είναι έτοιμος να προχωρήσει σε κάτι πιο "μεγάλο" (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για το "άκυρο" που ρίχνει στο ριάλιτι μόδας και στο κανάλι).

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να θεωρεί πως δεν είχε ίχνος σεμνότητας, ενώ στο ίδιο ύφος κινήθηκε και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία την Παρασκευή 28/4 στο Πρωινό μας εξήγησε πως βλέπει μία υπεροψία και αλαζονεία, κάτι που δεν περίμενε από τον ίδιο, διότι θεωρεί πως κρατούσε χαμηλό προφίλ τόσο καιρό.

Τα αιχμηρά σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον Γιώργο Καράβα

«Ευτυχώς δεν θα κυβερνήσει το πιο λαμπρό αστέρι ή αλλιώς Γιώργος Καράβας, σε ένα ντελίριο εχθές στο Night Out για την τηλεοπτική του δεινότητα»., είπε αρχικά η δημοσιογράφος και συμπλήρωσε:

«Θεωρεί ο κύριος Καράβας ότι είναι πολύ ικανός. Ήταν για μένα ένας άλλος Γιώργος Καράβας χθες. Είμαι υπέρ των ανθρώπων και ειδικά ενός τόσο συμπαθούς προσώπου τηλεοπτικά που πραγματικά έχει κάνει αίσθηση και αρέσει, στο να πιστεύουν πάρα πολύ στον εαυτό τους.

Ωστόσο, επειδή ακούστηκαν πάρα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη, σαν έτοιμος από καιρό, ο κύριος Καράβας ξαφνικά βγαίνει μπροστά με κάτι παραπάνω από αυτοπεποίθηση, με μία αλαζονεία του τύπου ότι "είμαι γεννημένος παρουσιαστής, είμαι έτοιμος παρουσιαστής". Πώς βγαίνεις μετά από τρεις σεζόν σε βοηθητικό ρόλο και λες ότι "εγώ μπορώ να παρουσιάσω κάτι και θα το κάνω και πάρα πολύ καλά" όπως είπε σε άλλο σημείο».

Η Έλενα Χριστοπούλου πήρε τότε τον λόγο και εξήγησε: «Ο Γιώργος από το λίγο που τον ξέρει έτσι μιλάει και στις παρέες του. Ήθελε πάρα πολύ να κάνει τηλεόραση. Το έχει προσπαθήσει πάρα πολύ, έχει βγάλει χρήματα από αυτή την υπόθεση. Την βλέπω την αλαζονεία που λες εσύ, όμως έτσι είναι», ενώ η Φαίη Σκορδά επισήμανε πως θα ήταν αλαζονεία εάν σύγκρινε τον εαυτό του με κάποιον άλλο και το "έπαιζε" καλύτερος.