Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας, μου "κλώτσησε"»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας, μου

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Night Out, το βράδυ της Πέμπτης 27/4, και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον (δείτε εδώ το τέλος που ανακοίνωσε). Οι δηλώσεις του, ωστόσο, έκαναν μεγάλη εντύπωση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δεν δίστασε να εκφέρει την άποψή της μέσα από το Happy Day το πρωί της Παρασκευής 28/4.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα θεωρεί πως το μοντέλο και αγαπημένος coach και κριτής του GNTM μίλησε με μεγάλη υπεροψία, ενώ ουσιαστικά δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία και κατάρτιση για να μπορεί να το κάνει αυτό, όσον αφορά στο κομμάτι της παρουσίασης και της τηλεόρασης. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ουσιαστικά ο ίδιος!

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Γιώργο Καράβα

«Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι να είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας την μπάλα χαμηλά, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια και τις πόρτες να ανοίξουν από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Διαβάστε επίσης: «Καλή τύχη...» - Η πρώτη αντίδραση του Καράβα στις έντονες φήμες για τη νέα εκπομπή της Βίκυ Καγιά

Και με την σειρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: «Μας έκανε λίγο ιδιαίτερη εντύπωση και θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι εμένα ο Γιώργος Καράβας σαν άτομο, σαν τηλεοπτικό πρόσωπο και σαν συμπεριφορά, μου ήταν πολύ συμπαθής και μου είναι. Είχε τύχει και τον είχα φιλοξενήσει κι εδώ και είχα δει ένα νέο παιδί, ένα φρέσκο πρόσωπο, Αλλά λίγο με τον τρόπο που μίλησε, θέλω να πω ότι με αιφνιδίασε, γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας, χαμηλού προφίλ».

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Βλέπω έναν άνθρωπο που είναι τρία χρόνια στην τηλεόραση και βγαίνει και λέει "πιστεύω τόσο στον εαυτό μου, που ό,τι κι αν κάνω, θα το κάνω τέλεια κι αν κάπου χρωστάω ευχαριστώ ο πρώτος που το χρωστάω είναι ο εαυτός μου". Για τον Γιώργο που ξέρω, εκτιμώ και συμπαθώ, μου "κλώτσησε".

«Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει και συμπαθώ θεωρώ ότι είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο. Από τη μία μου αρέσει, μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, αλλά στα τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, όταν τα χρωστάς όλα σε ένα κανάλι και σε δύο πρότζεκτ, καλό είναι να κρατάς τη μπάλα ουσιαστικά πιο χαμηλά», κατέληξε.