«Με τον Γιώργο Λιάγκα...» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει για την φημολογούμενη κόντρα

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με τον Γιώργο Λιάγκα...» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει για την φημολογούμενη κόντρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, την Κυριακή 30 Απριλίου, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και αναφέρθηκε στις εμπειρίες και τα μαθήματα που έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, εξήγησε για ποιο λόγο δεν φεύγει εύκολα από ένα κανάλι, ενώ μίλησε και για όσα τον ενοχλούν.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην φημολογούμενη κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ απάντησε και για τον γιο του και την πιθανότητα να τον δει να ακολουθεί τα βήματά του στο "γυαλί". Μέσα από αυτή του την εξομολόγηση φάνηκε πως έχει ζήσει και ο ίδιος πολλά που τον έχουν "διαλύσει" και δεν θα ήθελε να συμβεί το ίδιο και στο παιδί του.

Το ξεκαθάρισμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τη ζωή είναι να μην κρίνω πολύ γρήγορα τους ανθρώπους. Όσες φορές προσπάθησα να κρίνω γρήγορα τους ανθρώπους, έπεσε έξω. Πολλές φορές ακούω πράγματα που έχουν γράψει και για μένα και λέω "γιατί;". Πρόσφατα βγήκε και είπε κάτι ο Σταρόβας ότι "πρέπει να του δώσουν βραβείο για την συνεργασία μου με τον Αρναούτογλου". Φαντάσου, το έχει πει καμιά 15αρια φορές αυτό και τον πήρα και του "σταμάτα να το λες, γιατί δεν είναι ίδιες οι εποχές", εκείνος το είπε για πλάκα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη σε ανθρώπους που ήξερα ότι στεναχώρησα. Όταν ένας άνθρωπος είναι 30 χρόνια στην τηλεόραση, σίγουρα κάποιοι άνθρωποι κάτι βρήκαν. Δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσεις, όταν όμως δεν σέβονται τη διάρκεια, εκεί σημαίνει ότι υπάρχει κάτι».

Σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα, εξήγησε: «Κανένας δε μου έχει προτείνει να κάνω πρωινό, να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί σέβομαι πάρα πολύ και τη δουλειά των παιδιών εκεί και τον ΑΝΤ1 που δε μου έχει γίνει καμία συζήτηση για το πρωινό. Θεωρητικά, αν με ρωτούσες, τι θα ξαναέκανα, θα ήταν κάτι που θα μπορούσα να ξανακάνω. Δηλαδή, έχω στο μυαλό μου μια ομάδα που θα ήθελα να ξανακάνουμε χιουμοριστικό πρωινό. Δε μιλάμε καθόλου για την παρούσα φάση, ούτε για του χρόνου.

Δεν υπήρχε ποτέ παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιάγκα. Δε δημιουργήθηκε από εμάς η παρεξήγηση αλλά από τους άλλους. Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να κάθομαι να παρακολουθώ τον Γιώργο Λιάγκα και την υπέροχη ομάδα του για κάποιο θέμα που με ενδιαφέρει όμως, επειδή είναι και ο Γιώργος Παπαδάκης πιο πριν και άλλες δημοσιογραφικές εκπομπές, γιατί κάνω ζάπινγκ, θέλω κάτι για να χαρώ, κάποια στιγμή αναζητώ λίγη χαρά. Η Φαίη Σκορδά νομίζω δικαιώθηκε και θα δικαιωθεί με την απόφασή της να πάει στο ΣΚΑΪ, γιατί δεν υπήρχε στο κανάλι εκείνη την ώρα πρωινό, ήταν η περίπτωση που πρέπει να το "χτίσεις"».

Ενώ σε άλλο σημείο επισήμανε: «Γενικά εγώ δε φεύγω από τα κανάλια. Ήρθα στον ΑΝΤ1 όταν έφυγα από τη Θεσσαλονίκη. Τότε, το 2003, υπήρχε εδώ κάποιος που μάλλον δε με ήθελε γιατί ό,τι μου βάζαν και έκανα σε δοκιμαστικό, ενώ πήγαινε πάρα πολύ καλά, έβαζε κάποιον άλλο. Κατάλαβα ότι εδώ πέρα κάποιος δε με ήθελε. Πήγαμε στο Mega όπου μου έκαναν την πρόταση και έμεινα 10 χρόνια. Κι αν δεν έκλεινε το Mega, δε θα έφευγα. Τότε είχα πει ότι αν υπάρχει πρόβλημα θα δουλέψω τζάμπα».

Τέλος για τον γιο του πρόσθεσε «Ο γιος μου θέλω να είναι ευτυχισμένος. Δεν τον πρήζω για τίποτα άλλο. Προσπαθώ να τον βοηθήσω σε ότι μπορώ. Θέλω να του δώσω όση περισσότερη ευτυχία γίνεται. Έχουν συμβεί πολλά μέσα μου, καταστρεπτικά. Τον Γρηγόρη τον έχω διαλύσει, αλλά τουλάχιστον να δημιουργήσω έναν άνθρωπο όσο γίνεται καλύτερο» (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το παιδί που είχε υιοθετήσει).