«Γελάω» - Οι πρώτες δηλώσεις του 40χρονου συλληφθέντα για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Τι ανέφερε η σύντροφος του ενός δράστη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Γελάω» - Οι πρώτες δηλώσεις του 40χρονου συλληφθέντα για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει επανέλθει στο προσκήνιο, δύο χρόνια μετά, καθώς πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις ανδρών που φαίνεται πως εμπλέκονται άμεσα με την υπόθεση. Την Δευτέρα 1/5 μάλιστα, ο ένας εκ των δύο φερόμενων δραστών μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, τονίζοντας πως είναι αθώος και πως πρόκειται να την πληρώσουν δύο αθώοι άνθρωποι.

Στην ίδια εκπομπή, λίγο αργότερα, μίλησε και η σύντροφος του ενός δράστη, η οποία εξήγησε πως δεν περίμενε ποτέ αυτή την εξέλιξη, επιμένοντας και η ίδια πως είναι αθώοι οι δύο συγκεκριμένοι άντρες.

Οι πρώτες δηλώσεις του 40χρονου φερόμενου δολοφόνου του Γιώργου Καραϊβάζ

«Οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπουν δύο αθώοι στη φυλακή με οικογένειες. Εγώ θα αποδείξω, δεν υπάρχω πουθενά, σαν οντότητα, σαν τίποτα στις δικογραφίες. Ο κόσμος θα τις διαβάσει, θα την ανεβάσω τη δικογραφία μου να τη διαβάσει όλος ο κόσμος. Γελάω δυστυχώς. Θέλω να μου πουν την Τετάρτη που θα περάσω Ανακριτή και Εισαγγελέα ποια είναι τα στοιχεία που με προφυλακίζουν, τίποτα άλλο. Αλλά οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν έξω», ανέφερε ο ένας από τους άντρες που συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης: Στάθα Καραϊβάζ: «Είδα τον Γιώργο αιμόφυρτο και το παιδί μας να πιάνει το κεφαλάκι του και...» - Δάκρυσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Η σύντροφος του ενός, δήλωσε: «Είναι αθώοι! Μας έμπλεξαν με το βαν. Δουλεύουμε σε όλη την Αττική. Έπεσαν από τα σύννεφα».

Διαβάστε επίσης: «Eίχαν προγραμματίσει να σκοτώσουν τον Γιώργο μία μέρα πριν, τον έσωσε η...» - Αποκαλύψεις για την δολοφονία του Καραϊβάζ