«Είμαι πικραμένος! Είχαμε πει με τον Σάκη...» - Απογοητευμένος ο Τριαντάφυλλος με τον Κατσούλη

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Δευτέρας (1/5) στην ψυχαγωγική κεπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις των παικτών του J2US, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης. Μέσα σε αυτούς που μίλησαν ήταν και ο Τριαντάφυλλος με την Φελίσια Τσαλαπάτη.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, αναφέρθηκε τόσο την συμμετοχή και την εμεπιρία του από το talent show, αλλά και την πρόσφατη απογοήτευση που δέχτηκε από τον φίλο του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος υποστήριξε τον Γιώργο Κορομί την μέρα της αποχώρησης, παρά τα όσα τους είχε κάνει στο προηγούμενο Survivor.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου, μετά τις αναρτήσεις που είχε κάνει, για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Πάμε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για τον φίλο μου τον Σάκη. Λοιπόν παιδιά, ακούστε προσεκτικά. Πριν μιλήσουμε και ο Σάκης κι εγώ για το "Survivor All Star", είχαμε πει και οι δυο ότι αν πάμε κάποιος από τους δυο, δεν θα είναι ποτέ με amigos, ποτέ με τον Κόρο γιατί μας έκανε πολλά. Μου έκανε πολλά, έκανε πολλά και στον Σάκη. Είχαμε πει ότι δε θα είμαστε ποτέ με αυτόν. Είχαμε δώσει όρκο», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του (δείτε εδώ οτι είπε).

Η αναφορά του Τριαντάφυλλου στον Κατσούλη και τον Κορομί

«Νιώθω πικραμένος να το πω; Γιατί όταν ήμασταν με τον Σάκη μαζί και τον στήριξα και είπα ότι αν δεν πάμε μαζί στο All Star εγώ θα είμαι βράχος απ’ έξω να τον στηρίζω, είχαμε πει ποτέ αμίγκος με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν θέλω ούτε το όνομά του να λέω. “Μα είναι δυνατόν;” μου λέει. Μου έστελναν χιλιάδες μηνύματα γιατί το έκανε ο φίλος μου. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.. Το ’21 περάσαμε πολύ δύσκολα με τον συγκεκριμένο κύριο και τους συγκεκριμένους αμίγκος και ήταν περίεργο», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.