Ελεονώρα Μελέτη: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του, αλλά...» - Στο πλευρό του Γιώργου Καράβα η παρουσιάστρια του Mega

«Δεν νομίζω να λένε κάτι που δεν είναι αποδεκτό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του, αλλά...» - Στο πλευρό του Γιώργου Καράβα η παρουσιάστρια του Mega

Το πρωί της Δυετέρας (1/5) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη του Γιώργου Καραβα, που σχολιάστηκε πάρα πολύ με τον χειρότερο τρόπο. Βέβαια, στην εκπομπή του Mega, οι απόψεις ήταν πολλές και ποικίλλες (δείτε εδώ τα όσα είπε).

Από την μια στήρξαν και κατανόησαν τον τρόπο με το οποίο είπε αυτά τις λόγια το διάσημο μοντέλο και άλλοι αναφέρθηκαν σε αυτές λέγοντας ότι μειώνουν την εμπειρία και τα χρόνια,που έχουν φάει στο επάγγελμα για να φτάσουν κάπου.

Τα σχόλια της Μελέτη για τον Καράβα

Ε.Μ: «Ο Γιώργος δεν βγήκε να πει, ότι θα κάνω εκπομπή με την τέλεια τηλεθέαση, θα κάνω τηλεθέαση που δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς σας, είπε ότι έχω τέτοια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου που ο,τιδήποτε κι αν μου αναθέσουν, θα το κάνω καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανταμειφθεί από τον κόσμο αλλά ότι εκείνος θα δώσει ενέργεια και ψυχή, θα δώσει αφοσίωση για να το κάνει καλά. Τώρα, αν βρει ανταπόκριση αυτό είναι άλλου παππά Ευαγγέλιο».

«Ποιοι από εμάς, όταν ξεκινήσαμε είχαμε τηλεοπτική εμπειρία; Μπορεί να είχαμε πίσω από τις κάμερες. Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την αλαζονεία από την υποκρισία. Εμένα η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια του Καράβα μου λείπει από την τηλεόραση, που είναι γεμάτο ανασφαλείς, υποτιθέμενα ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Ξέρετε ότι στον χώρο μας οι περισσότεροι είναι και ανασφαλείς και δεν είναι ειλικρινείς».

Θ.Π: «Ότι φτάνουμε σε ένα σημείο και αυτό που λέμε στον καθρέπτη μας, το λέμε δημόσια για μένα είναι λάθος».

Ε.Μ: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (σ.σ. Ζηρδέλη) με το “αξίζω”».

Η απάντηση του Γιώργου Καράβα μετά τον χαμό που έκαναν οι δηλώσεις του

«Αγαπημένοι μου,

Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα με τον σχολιασμό που λαμβάνει χώρα από το πρωί. Με πολλή μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του αγαπημένου Θεοχάρη να συμμετάσχω στην εκπομπή του. Κάναμε μια όμορφη συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, γελάσαμε και τα είπαμε σαν φίλοι. Με ειλικρίνεια και αγάπη. Ξεβρακωθήκαμε κιόλας.

Το μόνο που εξέφρασα είναι η ανάγκη μου να προχωρήσω παρακάτω και να δοκιμαστώ σε καινούργια πράγματα, να έρθω αντιμέτωπος με προκλήσεις καινούργιες, επιτυχίες και αποτυχίες. Δεν μαθαίνει άλλωστε κανείς αλλιώς.

Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι και δουλεύω σε αυτόν τον χώρο τρία χρόνια. Πέρα από αυτά που έχω μάθει για την δουλειά την ίδια, έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Εξού και είπα ότι αγαπώ τους ανθρώπους και έχω καταλήξει πως θέλω να τους κάνω να γελούν και να περνούν όμορφα. Μακάρι να τα καταφέρω. Η τηλεόραση είναι ένα κατεξοχήν ένα μέσο ευκαιριών και χαράς.

Αν το να εκφράσει κάποιος μία επιθυμία, ένα όνειρο και την πίστη στον εαυτό του θεωρείται υβριστική αλαζονεία, ώστε αυτό να επισύρει μια τέτοια επίθεση στο πρόσωπό του, τότε αλήθεια λυπάμαι.

Υ.Γ On a serious note, η σύνδεση των λεγόμενων μου με οποιαδήποτε επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων πρώην συνεργατών, είναι τουλάχιστον άστοχη, καθώς αυτή μαγνητοσκοπήθηκε στις 30/3.

Anyhoo, κανείς και τίποτα δεν πρέπει να μας ρίχνει και να μας τρώει την αγάπη και τον ενθουσιασμό, για τη δουλειά, το καινούργιο και τη ζωή.

Προχωράμε! Love you all!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

undefined