«Με ερωτεύτηκε η κόρη του, αλλά τα είχα με τον ναυαγοσώστη!» - Συγκλονίζει ο Τρύφωνας Σαμαράς με περιστατικό στο παρελθόν

«Είχα έναν φίλο ο οποίος ήταν κολλητός»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με ερωτεύτηκε η κόρη του, αλλά τα είχα με τον ναυαγοσώστη!» - Συγκλονίζει ο Τρύφωνας Σαμαράς με περιστατικό στο παρελθόν

Το μεσημέρι της Δευτέρας (1/5) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο σπουδαίο κομμωτής μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και την επαγγελματική του πορεία στον χώρο της ομορφιάς.

Συγκεκριμένα, ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές επιτυχίες που είχε, περιστατικά με διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz, αλλά και τη γνωριμία η οποία του άνοιξε μια σημαντική πόρτα, εκείνη την εποχή.

Διαβάστε επίσης: «Αφού ήθελε να τη φάει...» - ''Κόκκαλο'' ο Γεωργαντάς με τις αποκαλύψεις του Τρύφωνα Σαμαρά για τις ερωτικές του προτιμήσεις

Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για την προσωπική του ζωή

«Είχα έναν φίλο ο οποίος ήταν κολλητός με έναν σκηνοθέτη που έκανε τότε τις βιντεοταινίες και με έβαζε αυτός να παίξω στις ταινίες, είχε βρει την άκρη. Για το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας τους απάντησε: «Σε μια ταινία όμως τσακώθηκα με τον σκηνοθέτη. Με είχε ερωτευτεί η κόρη του, ενώ εγώ είχα πάει εκεί και είχα μια στενή σχέση με ναυαγοσώστη. Οπότε το έμαθε η κόρη του και έτσι χάλασε όλη η δουλειά», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Και σε ποιον δεν αρέσει να του λένε ότι είναι καλό παιδί; Μικρός είχα την ανάγκη για αποδοχή. Γιατί τότε έστριβα και λίγο γωνία μην ακούσε τίποτα… Άκουγα ναι. Δηλαδή δεν πέρναγα από κάποια καφενεία… Όταν ήμουν στα 15. Δεν μου έχουν μείνει υπολείματα μέσα μου, να βγάλω ότι έχω νιώσει άσχημα. Με στήριζε η οικογένειά μου. Έμενα μαζί τους μέχρι τα 30, ενώ είχα τη δυνατότητα να φύγω. Μου άρεσε να είμαι με τη μητέρα μου», τόνισε.

«Η μητέρα μου έχει φύγει κοντά στα 20 χρόνια. Όταν συμβαίνει κάτι πάντα τη μητέρα μου σκέφτομαι. Μόλις μου πεις για τη μητέρα μου τρέχει το δάκρυ. Δεν θέλω να το ξεπεράσω, αφού μου λείπει. Η μητέρα μου έφυγε και πολύ μικρή, 59 χρονών», υποστήριξε ο κομμωτής.