Αθηνά Οικονομάκου: «Δυστυχώς αυτή την...» - Η 1η δήλωση μετά τον τραυματισμό της

«Σας αγαπώ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: «Δυστυχώς αυτή την...» - Η 1η δήλωση μετά τον τραυματισμό της

Το βράδυ της δευτλερας (1/5) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια ανάρτηση, που σχετίζονταν με τον πρόσφατο τραυματισμό που είχε και την δυσκόλεψε αρκετά, ακόμη και στο περπάτημα.

«Μπλόκαρε το γόνατό μου ξανά και ο Μαξιμάκος με φίλησε και μου έδωσε το νάνι του για να μου κάνει παρέα επειδή πονάω», είχε γράψει στην προηγούμενη ανάρτηση της επιχερηματία.

Η νέα φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον τραυματισμό της

«Σας ευχαριστώ πολύ για τα τόσα μηνύματα… δυστυχώς αυτή τη φορά δεν είχα χρόνο και πολύ καλή διάθεση για να απαντήσω αλλά θα το κάνω άμεσα. Είναι λίγο δύσκολες μέρες – νομίζω για πολλούς, ας μην ξεχνάμε και τον ανάδρομο – αλλά θα έρθουν καλύτερες μέρες, μην ξεχνιέστε. Πήγα στον χειροπράκτη και το γόνατο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, για εσάς που ρωτάτε! Σας αγαπώ», είπε.

Η ανάρτηση της Οικονομάκου

Τα σχόλια της Αθηνάς Οικονομάκου για τον σύζυγο της Φίλιππο

Το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (15/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε καλεσμένη η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, για την προσωπική της ζωή, αλλά και επαγγελματική της πορεία στον χώρο των επιχειρήσεων και της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε λόγο για τον έρωτα που έχει για τον σύζυγο της, Φίλιππο, της δυσκολίες που αντιμετώπισαν σαν ζευγάρι, αλλά και την επιστροφή της στον χώρο της υποκριτικής, μετά από απουσία οκτώ χρόνων.

Διαβάστε επίσης: Στην Σαντορίνη η Αθηνά Οικονομάκου - Πόσο κοστίζει για το τριήμερο του Πάσχα ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο του συζύγου της

«Τα πρώτα χρόνια με κράτησε μακριά από το θέατρο μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, σκηνικό, σκηνικό φόβο, stage fright. Κι επειδή ζορίστηκα πολύ και δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο, επειδή αγαπάω και πάρα πολύ τη δουλειά. Σκέψου ότι ήμουν σε παραστάσεις που περνούσα υπέροχα.

Όλο αυτό ήταν ανυπόφορο, γιατί από τη μία ήμουν πανευτυχής με όλο αυτό που ζούσα, την παρέα που είχα, με την παράσταση, το ρόλο, την αποδοχή του κόσμου και από την άλλη, μέσα μου ένιωθα χαμένη στο διάστημα», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

«Ήταν μία αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε. Αποφάσισα πως μέχρι να το λύσω με την ψυχοθεραπεία, θα αποφύγω να το κάνω. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδα, έπαθα την ταραχή μου. Ούτε καν πρόσωπο δεν είχα δει, τον είδα πάνω στη μηχανή με το κράνος, δεν ξέρω τι ήταν αυτό το μαγικό», συνέχισε.

«Είμαστε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες με τον άντρα μου. Υπήρχε μία κοινή βάση, το ίδιο νόμισμα στις δύο διαφορετικές όψεις. Ο Φίλιππος δεν είναι υπέρ των ορίων και του προγράμματος. Εγώ είμαι εντελώς το αντίθετο.Υπήρχε σύγκρουση και με τα παιδιά ειδικά. Με το πρώτο παιδί εγώ ήμουν παραπάνω πιεστική, του προγράμματος. Έχουμε έρθει ο ένας στο μέρος του άλλου, το θέλαμε πολύ, το παλέψαμε πολύ, το δουλέψαμε πολύ», τόνισε η επιχειρηματίας.

«Όταν ήρθε ο Μάξιμος ήταν μία γερή πρόκληση, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, έπεσα πολύ ψυχολογικά το πρώτο διάστημα, απέφυγα ξυστά την επιλόχειο. Είχα απαιτήσεις που για τον Φίλιππο ήταν παραπάνω από όσες έπρεπε», αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου.