Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά! Θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα»

Η αποκάλυψη με αφορμή την φωτογραφία του Σταύρου Σβήγκου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά! Θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Σταύρος Σβήγκος, ο πρωταγωνιστής της σειράς Έρωτας Φυγάς. Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λοιπόν, μίλησαν μεταξύ άλλων και για την φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο ηθοποιός στο προφίλ του στο Instagram ποζάροντας με πετσέτα στα μαλλιά και γυναικεία γυαλιά.

Πρόκειται για την παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε το 2019.

Τα σχόλια Αρναούτογλου - Σβήγγου με αφορμή την φωτογραφία

«Γιατί φάνηκε παράξενο σε κάποιους; Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Καταλαβαίνεις ότι είναι και λίγο ψωνίστικη η φωτογραφία. Δεν ήθελα να περάσω μήνυμα. Με ρωτήσανε για αυτή τη φωτογραφία και λέω για χιούμορ αλλά είναι και αλήθεια: “Α, εδώ συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου πλευρά”. Έβαλα γυναικεία γυαλιά και την πετσέτα στο κεφάλι. Η φωτογραφία από πίσω δεν κρύβει κανένα μήνυμα, δεν είχα καμία σκέψη στο μυαλό μου», σχολίασε αρχικά ο Σταύρος Σβήγγος.

Ενώ συνέχισε: «Το είπα και προβοκατόρικα γιατί πόσο κακό έχουν κάνει οι προηγούμενες γενιές που προωθούσαν τον βαρβάτο άνδρα και δεν κοιτάγαμε την ευαισθησία μας. Ένα άνθρωπος ο οποίος καταλήγει να δέρνει τη γυναίκα του, μέχρι το οτιδήποτε, ουσιαστικά είναι ο πιο φοβισμένος απ’ όλους. Αυτός έχει χάσει τον έλεγχο. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ήθελα να δείξω το θέμα σεβασμού. Δεν θα πω ότι μια γυναίκα είναι πιο πάνω από εμένα. Μας θεωρώ ίσους».

Δείτε επίσης: «Έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών και...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Με αφορμή τα σχόλια που έκαναν, ο παρουσιαστής της εκπομπής The 2night show, έκανε την αποκάλυψη πως: «Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα. Το θέλω πάρα πολύ. Θα ήθελα κι εγώ να τη ζήσω αυτή τη φάση».

Η σχέση του Σβήγγου με το γιο του

Μεταξύ άλλων ο Σταύρος Σβήγγος μίλησε και για τη σχέση με το γιο του: «Η επικοινωνία έχει πάει σε άλλο επίπεδο πια. Είναι κάτι που μπαίνει πάνω από όλα. Ήδη στεναχωριέμαι που του χρόνου για ένα διάστημα θα έχω γεμάτο πρόγραμμα. Από την άλλη είναι νιώθω και πολύ μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να προετοιμάσεις το παιδί σου για την κοινωνία και εγώ είμαι κατά της γυάλας. Θέλω να ξέρει τι γίνεται για να μπορεί στο μέλλον να πάρει θέση στα πράγματα και να μην έχει άγνοια. Έχουμε κατέβει σε πορεία. Με έχει ρωτήσει “γιατί οι αστυνομικοί βαράνε τους ανθρώπους”. Του εξήγησα χωρίς να του κρύψω την αλήθεια, αλλά χωρίς να τον βάλει να πάρει θέση. Του είπα για τα Τέμπη».

Όσο για τους γονείς του: «Το πατρικό μου ήταν πάνω από το συνεργείο του πατέρα μου. Τώρα το ανακαινίζω και θα μείνω ξανά εκεί που μεγάλωσα. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι φανοποιεί, έχω ελειώσει κι τελειώσει κι εγώ μηχανικός αυτοκινήτων. Θυμάμαι τον πατέρα μου που μας έκανε εντριβή όταν αρρωσταίναμε και το χέρι του ήταν σαν γυαλόχαρτο. Ακόμα του ζητάω να με τρίψει».