«Πρόκειται για...» - Όλη η αλήθεια για το λόγο που η Ελεονώρα Μελέτη κρύβει το πρόσωπό της κόρης της

Έγινε γνωστό, πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
nonoram - instagram
nonoram - instagram

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία ανάρτηση στο instagram τη Δευτέρα 2/5 μέσα από την οποία έκανε γνωστό, κάτι για το οποίο αναρωτιούνται πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι και έχει να κάνει με τη μεγάλη της αδυναμία, που δεν είναι άλλη από την κόρη της.

Ο λόγος για τη μικρή Αλεξάνδρα, τη μοναχοκόρη της Ελεονώρας Μελέτη, για την οποία η παρουσιάστρια μοιράζεται πολλά τόσο από τα social media όσο και καθημερινά μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει!

Όσοι λοιπόν, την παρακολουθούν έχουν παρατηρήσει, πως η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί να δείχνει το πρόσωπο της κόρης της, ωστόσο υπάρχει λόγος που εκείνη και ο σύζυγός της ακολουθούν αυτήν την τακτική (δείτε εδώ ποιος πρόκειται να βαφτίσει την κόρη της).

Ο λόγος που η Ελεονώρα Μελέτη δε δείχνει το πρόσωπό της κόρης της

«Q&a via post: η Jenny με ρώτησε: «γιατί δεν μας δείχνεις ποτέ το πρόσωπο της Αλεξάνδρας?»

Πάντως όχι για να μην την ματιάσετε!

Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να τη συστήσω σε οοοοολο το κόσμο!

Να δουν όλοι τα εκφραστικά καταπράσινα μάτια της που ανάλογα με το φως γίνονται γκριζογαλανα, την κοντυλογραμμένη μύτη του πατέρα της , τη τσαχπινιά κ το χιούμορ της… είμαι μια κλασσική μαμά κουκουβάγια!

ωστόσο έχουμε επιλέξει, μέχρι να φτάσει στην ηλικία που θα μπορεί να αποφασίσει η ίδια για το πως θέλει ή όχι να διαθέτει την εικόνα της, να σεβαστούμε το απαράβατο δικαίωμα της στην ιδιωτικότητα.

Την ίδια στιγμή υπολογίζουμε πολύ κ τους κανόνες του Διαδικτύου που αποτρέπουν ξεκάθαρα κ κατηγορηματικά την έκθεση ανηλίκων, για ευνόητους λόγους, στα μέσα δικτύωσης.

Πρόκειται για καθαρά προσωπική μας επιλογή χωρίς να σημαίνει πως κρίνουμε μέσα από αυτή τη δίκη μας απόφαση, όποιον έχει επιλέξει να πράττει αλλιώς.», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης της

Το απόγευμα της Τρίτης (25/4) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε γνωστή την είδηση για την βάφτιση της κόρης της.

Η παρουσιάστρια του Mega έκανε έκανε Q&A στο instagram απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και μέσα σε ατές ήταν και ο λόγος, που καθυστέρησε την βάπτιση, η οποία σύντομα γίνεται 5 ετών

«Θέλαμε να μην είναι βρέφος. Η βάπτιση είναι ένα σημαντικό μυστήριο αλλά προτιμούσαμε να γίνει μετά τα 3 χρόνια. Στεναχωριέμαι πολύ όταν βλέπω μωράκια να πλαντάζουν στο κλάμα γυμνά στη θέα ενηλίκων», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η ανάρτηση της Μελέτη για την βάφτιση