Άλλαξαν την ημερομηνία - Εξελίξεις με τα βάφτιση του γιου της Σπυροπούλου & του Σταθοκωστόπουλου

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram/konstantinaspyropoulou
Instagram/konstantinaspyropoulou

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή τη Δευτέρα 2/5 από το Breakfast at star σχετικά με το μικρό γιο, που έχει φέρει στον κόσμο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Το ζευγάρι έχει αρχίσει να προετοιμάζει τη βάφτιση του παιδιού, ο οποίος μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και έτσι οι γονείς του θέλουν να ακολουθήσουν όλες τις διαδικασίες και τα έθιμα, που έχουν να κάνουν με τη θρησκεία μας.

Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το όνομα αυτού....θα είναι ''Βλάσης'', από τον πατέρα του επιχειρηματία, ωστόσο έχουμε να σας παραθέσουμε μια εξέλιξη σχετικά με την ημερομηνία της τελετής! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η βάφτιση θα γίνει το καλοκαίρι και προγραμματίστηκε για το Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στις στις 2 Σεπτεμβρίου το απόγευμα προς βράδυ (δείτε εδώ το σώμα της παρουσιάστριας 4 μήνες από τη γέννα).

Η πρώτη δημόσια έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε νυχτερινό κέντρο μετά την γέννα

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους αποφάσισαν να το ρίξουν έξω και μάλλον του έδωσαν και κατάλαβε, αφού και οι πληροφορίες λένε ότι η επώνυμη παρέα αναχώρησε από το νυχτερινό μαγαζί στις 6 το πρωί! Ο φακός τού YOU ήταν εκεί κατ' αποκλειστικότητα για να απαθανατίσει τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που πέρασαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Nox, διασκεδάζοντας με τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή.

Μαζί τους, μια παρέα... αυστηρώς οικογενειακή, που απαρτιζόταν από τον πατέρα του Βασίλη, Βλάσση, και τις αδελφές του Αλεξάνδρα και Αφροδίτη με τους συζύγους του. Ουσιαστικά ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά τη γέννηση του παιδιού του και η εντυπωσιακή Κωνσταντίνα πραγματικά δεν πέρασε σε καμία περίπτωση απαρατήρητη από τους υπόλοιπους θαμώνες. Ο λόγος, εμφανής: Ήταν πιο όμορφη από ποτέ, έχοντας, μάλιστα, χάσει τα 20 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μέσα σε κλίμα ευφορίας και μπόλικης δόσης έρωτα, το ζευγάρι το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς απόλαυσε το πρόγραμμα αγκαλιά, ενώ ο Ρέμος τούς έκανε αφιερώσεις όλα τα ερωτικά του τραγούδια.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Με μαύρο μίνι κολλητό φόρεμα και μείον 20 κιλά - Η πρώτη δημόσια έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε νυχτερινό κέντρο μετά την γέννα

Με μαύρο μίνι κολλητό φόρεμα και μείον 20 κιλά - Η πρώτη δημόσια έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε νυχτερινό κέντρο μετά την γένναΜε μαύρο μίνι κολλητό φόρεμα και μείον 20 κιλά - Η πρώτη δημόσια έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε νυχτερινό κέντρο μετά την γέννα