Έχει χάσει πάνω από 20 κιλά - Σοκαριστική η αλλαγή στο κορμί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου 4 μήνες μετά τη γέννα

Το βίντεο με τις θερμίδες που καίει στο γυμναστήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όπως όλες οι έγκυες, πήρε αρκετά κιλά και γι' αυτό, μόλις γέννησε, αν και έχασε τα περισσότερα, θέλησε να επανέλθει στην κανονική της "φόρμα" και να δει το σώμα της έτσι όπως ήταν πριν μείνει έγκυος, ξεκινώντας γυμναστική, αλλά και διατροφή (δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα που ακολουθεί).

Έχουν περάσει περίπου τέσσερις μήνες από τότε που γέννησε και η ίδια δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να πηγαίνει στο γυμναστήριο, παρόλο που είχε και έναν τραυματισμό στο πόδι της, ο οποίος την καθήλωσε στο κρεβάτι για λίγες ημέρες.

Το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου 4 μήνες μετά τη γέννα

Δημοσιεύει, λοιπόν, πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τις ασκήσεις που κάνει όταν γυμνάζεται, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η παρουσιάστρια πήγε ξανά στο γυμναστήριο για να συνεχίσει το πρόγραμμά της και ανέβασε μερικά βίντεο από εκεί, ποζάροντας στον καθρέφτη και δείχνοντας το σώμα της στην τωρινή του κατάσταση, δείχνοντας και τις θερμίδες που έκαψε.

Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη και πόσα έχει χάσει

Η παρουσιάστρια, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποίησε στο instagram της ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει στις απορίες και τις ερωτήσεις των ακολούθων της. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της αλλά και πόσα από αυτά έχει χάσει σχεδόν 4 μήνες μετά.

Η ίδια η αλήθεια είναι πως λίγες μέρες μετά τον τοκετό, η ίδια ξεκίνησε κατευθείαν την υγιεινή διατροφή και την γυμναστική προκειμένου να επανέλθει στο αρχικό της σώμα. Αποκάλυψε λοιπόν πως πήρε 30 κιλά όμως κατάφερε να τα χάσει όλα, μιας και πλέον 60,7 -δείτε εδώ μια φωτογραφία της λίγες μέρες μετά τον ερχομό του γιου της.

Πόσα κιλά πήρε και πόσα έχασα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την εγκυμοσύνη Πόσα κιλά πήρε και πόσα έχασα η Σπυροπούλου μετά την εγκυμοσύνη