Masterchef 7: «Μας συγκίνησε! Εύγε παλικάρι μου» - ''Δάκρυσε'' το twitter με τα δύσκολα χρόνια του Πορφύρη & της μητέρας του

«Μας έφεραν φαγητό οι γείτονες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Μας συγκίνησε! Εύγε παλικάρι μου» - ''Δάκρυσε'' το twitter με τα δύσκολα χρόνια του Πορφύρη & της μητέρας του

Το βράδυ της Δευτέρας 1/5 η παραγωγή του Masterchef 7 έμελλε να κάνει μια έκπληξη στους εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, η οποία δεν ενθουσίασε μόνο τους ίδιους αλλά και τους τηλεθεατές, που δε χάνουν επεισόδιο.

Ο λόγος για τις μαμάδες, που βρέθηκαν στο πλατό και βοήθησαν τα παιδιά τους σε μία διαφορετική δοκιμασία! Φυσικά, η έκπληξη αυτή βοήθησε όχι μόνο σε κομμάτι μαγειρικής τους παίκτες, αλλά τους ανέβασε παράλληλα και την ψυχολογία!

Να πούμε σε αυτό το σημείο, πως ο Πορφύρης μαζί με τη μητέρα του συγκίνησαν πολύ με την ιστορία της ζωής τους (δείτε την εδώ) και στη συνέχεια είδαμε να γίνονται πολλά και διαφορετικά σχόλια στο twitter!

Τα σχόλια στο twitter για τη μητέρα του Γιώργου Πορφύρη στο Masterchef

Η γκάφα του Πορφύρη στον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα στο Masterchef

Την Πέμπτη 20/4 επέστρεψε το Masterchef 7 μετά τη διακοπή, που είχε γίνει εν όψει του Πάσχα με την παραγωγή να επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στους διαγωνιζόμενους, που σίγουρα δε φαντάζονταν!

Οι επίδοξοι σεφ λοιπόν θα μαγείρευαν για τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα με τους κριτές να ρωτάνε τους διαγωνιζόμενους μπροστά του τις 7 βασικές σάλτσες. Την πρώτη απάντηση θέλησε να δώσει ο Πορφύρης, ο οποίος είπε την γκάφα, που έκανε τους πάντες να γελάσουν.