Masterchef 7: «Μας έφερναν φαγητό οι γείτονες» - Συγκλονίζει ο Πορφύρης με την μητέρα του

Μπορεί να δάκρυσε αλλά δεν του έφερε το αγαπημένο του φαγητό!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Μας έφερναν φαγητό οι γείτονες» - Συγκλονίζει ο Πορφύρης με την μητέρα του

Δεν το πίστευαν στα μάτια τους, οι παίκτες του Masterchef 7, καθώς η παραγωγή του Star μαζί με την κριτική επιτροπή είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη. Τι ήταν αυτό; Η μανούλες τους!

Λίγο πριν μπουν οι μητέρες τους στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να διαβάσουν τα γράμματα που τους είχαν στείλει, με πολλούς από αυτούς να μην τα καταφέρνουν και να ξεκιν9ούν τα κλάματα όπως ο Στέφανος (δείτε εδώ την στιγμή) και ο Πορφύρης.

Η στιγμή που ο Πορφύρης δάκρυσε στον αέρα του Masterchef 7

Μάλιστα, είπε την μητέρα του "μαχήτρια", λέγοντας ότι έχει καταφέρει τα πάντα μόνη της. Στη συνέχεια, περιέγραψε με δάκρια στα μάτια, τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του.

«Έχουμε περάσει στιγμές που όντως δεν είχαμε να φάμε και μας έφερναν φαγητό οι γείτονες. Να πρέπει να κάνεις δουλειές που δε σου αρέσουν και δυο δουλειές μόνο και μόνο, για να βρούμε τον δρόμο μας», ανέφερε ο Γιώργος Πορφύρης.

Η γκάφα του Πορφύρη στον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα στο Masterchef

Την Πέμπτη 20/4 επέστρεψε το Masterchef 7 μετά τη διακοπή, που είχε γίνει εν όψει του Πάσχα με την παραγωγή να επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στους διαγωνιζόμενους, που σίγουρα δε φαντάζονταν!

Οι επίδοξοι σεφ λοιπόν θα μαγείρευαν για τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα με τους κριτές να ρωτάνε τους διαγωνιζόμενους μπροστά του τις 7 βασικές σάλτσες. Την πρώτη απάντηση θέλησε να δώσει ο Πορφύρης, ο οποίος είπε την γκάφα, που έκανε τους πάντες να γελάσουν.