"Λύγισαν" όλοι στο Super Κατερίνα: Σπάραξε η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ - «Παρακαλάω το Θεό να πάω γρήγορα κοντά στο παιδί μου»

«Όταν έμαθα τις συλλήψεις ξαναέζησα την δολοφονία του γιου μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Συνελήφθησαν οι άνδρες που του αφαίρεσαν τη ζωή και από τότε έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθεί και το πρόσωπο που έδωσε την εντολή να τον σκοτώσουν.

Μνήμες ήρθαν στο μυαλό όλων όταν στις 9 Απριλίου 2021 έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο με τις πρώτες ενδείξεις τότε να ανέφεραν ότι πρόκειται για στυγνή δολοφονία από το οργανωμένο έγκλημα. Τότε ανακοινώσεις είχαν κάνει όλα τα πολιτικά κόμματα,[9] όπως επίσης και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία ανέφερε ότι η δολοφονία ενός δημοσιογράφου σε μια ευρωπαϊκή χώρα είναι μια απεχθής και δειλή πράξη και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθούν σύντομα οι δράστες.

Οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα σε έκθεσή τους είχαν αναφέρει ότι δολοφονήθηκε μετά από ρεπορτάζ για ομάδα εγκληματιών και αστυνομικών που φέρεται να εκβιάζουν νυχτερινά μαγαζιά για χρήματα σε αντάλλαγμα προστασίας.

Δείτε επίσης: «Γελάω» - Οι πρώτες δηλώσεις του 40χρονου συλληφθέντα για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Ο σπαραγμός της μητέρας του

Η οικογένεια του θέλει να βρεθεί ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή αυτή οι δυο άνδρες να τον σκοτώσουν! Η μητέρα του μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, σπάραξε, λέγοντας μεταξύ άλλων πως παρακαλάει το Θεό να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται κοντά στο παιδί της.

«Το παιδί μου μου λείπε. Το στερούμε για πάντα για όλη μου τη ζωή. Εύχομαι να πάω πολύ γρήγορα κοντά του, παρακαλάω το Θεό. Ο Γιώργος ήξερε πόσο τον αγαπούσα. Το παιδί μου δεν ήθελε να με στεναχωρεί. Κάθε μέρα ζω με το γιατί. Κάθε φορά που πάω κοντά του και του ανάβω το καντηλάκι του, πάντα λέω "γιατί ρε πουλάκι μου; Γιατί; Γιατί; Τι ήταν αυτό και σε έβγαλαν από τη μέση», ανέφερε και "λύγισε" το πάνελ της εκπομπής.

Επίσης, στην εκπομπή μίλησε και ο Νομικός σύμβουλος της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ, αποκαλύπτοντας πως κάθε πρωί «Η μητέρα του παίρνει πρωινό στο μνήμα του καθημερινά» και μένει με τις ώρες εκεί.

Την ίδια στιγμή, η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, είπε μεταξύ άλλων «Την ημέρα δολοφονίας, με πήρε τηλέφωνο η γειτόνισσα & μου είπε ότι ακούγονται πυροβολισμοί».