«Όλα αυτά είναι...» - Η πρώτη αντίδραση της Ψαρρού μετά το σάλο με τη συνέντευξη του Καράβα στο Night out

«Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όλα αυτά είναι...» - Η πρώτη αντίδραση της Ψαρρού μετά το σάλο με τη συνέντευξη του Καράβα στο Night out

Σάλο και πολλά σχόλια είδαμε να προκαλούν οι δηλώσεις του Γιώργου Καραβά στην εκπομπή Night Out και συγκεκριμένα η απάντηση, που έδωσε σχετικά με το αν θα έκανε πρωινό με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού.

Γενικότερα το μοντέλο έκανε πολύ ειλικρινείς δηλώσεις, οι οποίες έκρυβαν μια έντονη αυτοπεποίθηση, η οποία για πολλούς χαρακτηρίστηκε αλαζονική με τον ίδιο να δίνει την απάντησή στα αρνητικά σχόλια μέσα από μία ανάρτηση στο instagram (δείτε εδώ την αρνητική κριτική που δέχτηκε).

Η αντίδραση της Ραφαέλας Ψαρού για τις δηλώσεις του Καράβα που προκάλεσαν ντόρο

Ανάμεσα στα πρόσωπα λοιπόν, που σχολίασαν τη συνέντευξη του Καράβα, που συζητήθηκε ήταν και η καλή του, με τη Ραφαέλα να δίνει τις απαντήσεις της, που προβλήθηκαν την Τρίτη 2/5 στο Breakfast at star!

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, ντάξει ο Γιώργος είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, σίγουρα στεναχωρήθηκε, παρόλα αυτά δουλειά του είναι, οπότε όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν έχω προλάβει να δω τίποτα σήμερα, οπότε δε μπορώ να σχολιάσω κάτι. Δεν έχω δει τι έχει ειπωθεί, είμαι από το πρωί έφυγα τώρα, αλλά εντάξει όλα καλά», είπε η Ραφαέλα Ψαρρού.

Η απάντηση του Καράβα μετά τον ντόρο με τις δηλώσεις του

«Αγαπημένοι μου,

Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα με τον σχολιασμό που λαμβάνει χώρα από το πρωί. Με πολλή μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του αγαπημένου Θεοχάρη να συμμετάσχω στην εκπομπή του. Κάναμε μια όμορφη συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, γελάσαμε και τα είπαμε σαν φίλοι. Με ειλικρίνεια και αγάπη. Ξεβρακωθήκαμε κιόλας.

Το μόνο που εξέφρασα είναι η ανάγκη μου να προχωρήσω παρακάτω και να δοκιμαστώ σε καινούργια πράγματα, να έρθω αντιμέτωπος με προκλήσεις καινούργιες, επιτυχίες και αποτυχίες. Δεν μαθαίνει άλλωστε κανείς αλλιώς.

Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι και δουλεύω σε αυτόν τον χώρο τρία χρόνια. Πέρα από αυτά που έχω μάθει για την δουλειά την ίδια, έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Εξού και είπα ότι αγαπώ τους ανθρώπους και έχω καταλήξει πως θέλω να τους κάνω να γελούν και να περνούν όμορφα. Μακάρι να τα καταφέρω. Η τηλεόραση είναι ένα κατεξοχήν ένα μέσο ευκαιριών και χαράς.

Αν το να εκφράσει κάποιος μία επιθυμία, ένα όνειρο και την πίστη στον εαυτό του θεωρείται υβριστική αλαζονεία, ώστε αυτό να επισύρει μια τέτοια επίθεση στο πρόσωπό του, τότε αλήθεια λυπάμαι.

Υ.Γ On a serious note, η σύνδεση των λεγόμενων μου με οποιαδήποτε επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων πρώην συνεργατών, είναι τουλάχιστον άστοχη, καθώς αυτή μαγνητοσκοπήθηκε στις 30/3.

Anyhoo, κανείς και τίποτα δεν πρέπει να μας ρίχνει και να μας τρώει την αγάπη και τον ενθουσιασμό, για τη δουλειά, το καινούργιο και τη ζωή.

Προχωράμε! Love you all!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

undefined