Ξανθιά γαλανομάτα με αναλογίες μοντέλου - Πως είναι σήμερα στα 30 της η εγγονή της Μαριάνθης από τους "Δυο Ξένους"

Δείτε φωτογραφίες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξανθιά γαλανομάτα με αναλογίες μοντέλου - Πως είναι σήμερα στα 30 της η εγγονή της Μαριάνθης από τους

Όλοι οι φαν της σειράς Δυο Ξένοι, θυμούνται την σκηνή με τον Κωνσταντίνο Μαρκορά να χρηματίζει την εγγονή της Μαριάνθης για να πάρει τηλέφωνο τη Μαρίνα Κουντουράτου και να την βρίσει με μια συγκεκριμένη λέξη.

Το κοριτσάκι στη σειρά λεγόταν Εύα και την υποδύθηκε η Μαρίνα Χρονάκη, η οποία σήμερα είναι 30 ετών και δεν ασχολείται με την υποκριτική.

Πως είναι σήμερα και τι κάνει η μικρή Εύα από την σειρά Δύο Ξένοι

Η Μαρίνα λοιπόν όπως αναφέραμε είναι 30 ετών και έχει σπουδάσει Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ενώ έκανε μεταπτυχιακό στο Καποδιστριακό αλλά και στο Μάαστριχτ στην Ολλανδία.

Στο προφίλ που έχει στο Facebook, μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Τόσο από βόλτες με φίλους της όσο και από τα ταξίδια της.

Δείτε επίσης: 62 χρονών πια κι έχει αφοσιωθεί στον Θεό: Η σημερινή εικόνα της Μαρούσκας από τους Δυο ξένους

Μαρία Χρονάκη

Δύο Ξένοι MEGA

Δεν προβλήθηκε ποτέ στο Mega - Το θλιβερό τέλος της σειράς

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου, το φινάλε της σειράς θα ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που παρακολουθήσαμε εμείς στις οθόνες μας.

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, η Μαρίνα έκανε πρόταση γάμου στον Αία, αλλά λίγο πριν τον γάμο, ο Κωνσταντίνος ομολόγησε σε όλους την αγάπη του γι’ αυτή. Η μοίρα το ήθελε γραφτό εκείνος και εκείνη να κατέληξαν μαζί.

Δύο Ξένοι φινάλε

Τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά ωστόσο αν η σειρά συνεχιζόταν και για τρίτη σεζόν. Το ευτυχισμένο ζευγάρι θα έπαιρνε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να μείνει μόνιμα στο Λονδίνο. Εκεί ο Μαρκοράς θα συνέχιζε την ενασχόλησή του με το θέατρο και μάλιστα θα έκανε τεράστια βήματα στην καριέρα του, στον χώρο της σκηνοθεσίας. Όσο για τη Μαρίνα, θα τα άλλαζε όλα. Στον χρόνο που θα είχε στο Λονδίνο θα ασχολούνταν με το διάβασμα και θα έβλεπε τη ζωή τελείως διαφορετικά. Όπως έγινε γνωστό όμως, το ζευγάρι δε θα έμενε μαζί.

Οι δυο τους θα χώριζαν και ένας ένας θα επέστρεφαν στην Ελλάδα. Η Μαρίνα, με καστανά πλέον μαλλιά θα διεκδικούσε εκ νέου μία θέση στην τηλεόραση, ωστόσο η νέα της εμφάνιση και η στάση της, δεν θα ήταν αρκετά εμπορικές ώστε να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής σε κάποιο μεγάλο σταθμό και έτσι θα κατέληγε σε κανάλια μικρής εμβέλειας.

Δύο Ξένοι τρίτη σεζόν

Ο Κωνσταντίνος ωστόσο, στην επιστροφή του στην Ελλάδα θα έβρισκε τον δρόμο του στρωμένο με ροδοπέταλα μιας και με την καριέρα που θα έχτιζε στο Λονδίνο, θα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει μεγάλες θέσεις. Έτσι, θα αναλάμβανε τη διοίκηση ενός μεγάλου καναλιού και από αυτή τη θέση θα είχε την ευκαιρία να βοηθήσει τη Μαρίνα για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα.