«Γίνομαι εγώ λίγη και τους κάνω μάγκες και γνωστούς» - Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου για τους πρώην της

«Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γίνομαι εγώ λίγη και τους κάνω μάγκες και γνωστούς» - Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου για τους πρώην της

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2/5 η Κατερίνα Καινούργιου. Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε μια εξαίρεση και παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά, μιλώντας για όλους και για όλα.

Η ίδια μίλησε από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής της πορείας, μέχρι και σήμερα ενώ εξέφρασε την επιθυμία της για να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή με κάποιον νέο έρωτα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στους πρώην συντρόφους τη και στη δημοσιότητα που εξασφάλισαν.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην προσωπική της ζωή

«Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινιούργιου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την μεγάλη της επιθυμία να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Δεν με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου. Θέλω να την δώσω σε έναν σύντροφο και σε παιδιά. Αυτό με νοιάζει. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, φταίω κι εγώ που έχω κάνει τις λάθος επιλογές. Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δε με νοιάζει ο γάμος.. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν απελπισμένη. Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου.

Ο ψυχίατρος μου έχει πει ότι όλη αυτή η ευαισθησία με έχει πάει μπροστά στα επαγγελματικά μου αλλά με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή», ανέφερε στην συνέχεια η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στην τηλεθέαση την ρώτησε τον λόγο που δημοσιεύει καθημερινά στα social media τα ποσοστά που σημειώνει η εκπομπή της.

Κ.Κ: Repost τα κάνω τα νούμερα, όλοι το κάνουν.

Ν.Μ: Ναι αλλά εσένα έχω απέναντί μου, δεν είναι προσωπικό. Γιατί ανεβάζετε τα νούμερα; Ποια είναι η ανάγκη;

Κ.Κ: Δεν ξέρω, όλους βλέπω να το κάνουν. Και όταν μας κάνει tag ο Χάρης Λεμπιδάκης, το κάνουμε αναδημοσίευση.

Ν.Μ: Και εμένα μου κάνει tag

Κ.Κ: Γιατί εσύ είσαι πρώτος πια;

Ν.Μ: Ήταν πολύ σωστό! Απλά δεν το ανέβασα ποτέ και όταν ήμουν και πολλά χρόνια πρώτος.

Κ.Κ: Χαίρομαι πιο πολύ για την ομάδα μου. Αν ήμουν μόνη μου θα έκανα 0%.

Η παρουσιάστρια λίγο μετά συγκλόνισε μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του Νίκου Μουτσινά -δείτε εδώ τι είπε.