«Μην με ρωτήσετε ξανά πόσα κιλά πήρα! Θυμήθηκα... » - Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου λίγο πριν γεννήσει

Οι λιγούρες καλά κρατούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / imaleskou
Instagram / imaleskou

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Το ζευγάρι είναι πανευτυχές και ανυπομονεί να συναντήσει την κορούλα του.

Η όμορφη παρουσιάστρια μπορεί φέτος να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, ωστόσο έχει μια γεμάτη καθημερινότητα, την οποία και μοιράζεται συνεχώς με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μεγάλη της αδυναμία, εκτός από το να γυμνάζεται, είναι να μαγειρεύει, μιας και οι λιγούρες της καλά κρατούν!

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Ιωάννα Μαέσκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα γλυκό που έφτιαξε η μητέρα της αλλά και κρέπες! Μάλιστα, με αρκετό χιούμορ, απάντησε σε όσους την ρωτούν για το πόσα κιλά έχει πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Μην με ρωτήσετε ξανά πόσα κιλά πήρα. Θυμήθηκα όσα δεν έχω φάει τόσα χρόνια», αναφέρει στην ανάρτησή της με φόντο ένα πιάτο κρέπες.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως όλον αυτόν τον καιρό, η ίδια παρακολουθεί ειδικά μαθήματα προκειμένου να είναι πλήρως προετοιμασμένη για την νέα της καθημερινότητα -δείτε εδώ περισσότερα.

Οι λιγούρες της Ιωάννας Μαλέσκου

Οι λιγούρες της Ιωάννας Μαλέσκου 

Οι λιγούρες της Ιωάννας Μαλέσκου 2

Οι πρώτες φωτογραφίες της από το γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Στα τέλη του Μαρτίου, Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν κάτω υπό άκρα μυστικότητα, έχοντας στο πλευρό του μονάχα τις οικογένειες τους και πολύ φιλικά κοντινά τους πρόσωπα. Ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο της Ραφήνας μακριά από κάμερες και paparazzi, θέλοντας να κρατήσουν το όμορφο αυτό γεγονός μόνο για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Μέχρι σήμερα μόνο μια φωτογραφία είχε βγει στο φως της δημοσιότητας από την ίδια την παρουσιάστρια, την ώρα που ετοιμαζόταν για την μεγάλη αυτή ημέρα, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Πριν λίγη ώρα ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τον γάμο της. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Δανιά πόζαραν μέσα στο δάσος και οι εικόνες είναι ονειρικές.

«Ανθισμένες καρδιές», όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας», έγραψε στην λεζάντα της, ποζάροντας στις φωτογραφίες με λευκό γοργονέ φόρεμα.