«Τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με τη μία» - Η εξομολόγηση του Πέτρου Κωστόπουλου για την οικονομική του καταστροφή

«Δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με τη μία» - Η εξομολόγηση του Πέτρου Κωστόπουλου για την οικονομική του καταστροφή

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος, παραχωρώντας μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Μπορεί κάποτε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ήταν ανταγωνιστές (καθώς παρουσίαζαν παρόμοιες εκπομπές απέναντι ο ένας στον άλλον) χθες 2/5 όμως βρέθηκε ο ένας στην καρέκλα του παρουσιαστή και ο άλλος στην καρέκλα του συνεντευξιαζόμενου.

Ο εκδότης περιοδικών, μίλησε τόσο για την περίοδο που βρισκόταν στο ευρωκοινοβούλιο όσο και για την περίοδο που κατέρρευσε οικονομικά και έπαιζε dj σε μαγαζιά.

Δείτε επίσης: Στο "σφυρί" τα δυο ακίνητα του στην Μύκονο συνολικού ύψους 90.000 ευρώ

Η οικονομική κατάρρευση του Πέτρου Κωστόπουλου

«Δούλευα για τρία χρόνια ως Dj, όχι στην Ίμπιζα ή στην Μύκονο που έλεγαν. Στην Ξάνθη, την Καρδίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή.

Και συνέχισε: «Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί. Λένε οι ψυχολόγοι πώς αν σου κοπούν και οι τρεις πυλώνες της ζωής είσαι για τα “μπάζα”. Τώρα αισθάνομαι καλά γιατί έχω πολύ δουλειά. Κατά διαστήματα πήρα φαρμακευτική αγωγή και όταν αισθανόμουν καλά, τα σταμάταγα. Πήρα τρεις διαφορετικές φορές στα δέκα χρόνια. Έχω κλείσει 11 χρόνια από την καταστροφή. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλά και έχω τόσες μέρες, αλλά είμαι καλά. Έχω βαρεθεί χιλιάδες πράγματα».

«Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα αλλά και η δύο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Το ένα είναι ότι απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με την μία. Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες οι οποίες θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου γιατί δεν είχα» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και συνέχισε: «Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι λυπάμαι για αυτό που έπαθες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά».

Που δουλεύουν τα παιδιά του

«Η μία σε εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης και η άλλη σε μια εφαρμογή της Silicon Valley που έχει σχέση με ξενοδοχεία. Ζουν μόνιμα στην Αμερική με δικά τους λεφτά. Δούλευαν και στις σπουδές τους. Μη έχοντας λεφτά αναγκάστηκαν να δουλεψουν με τη μια. Δεν μπορούσε να σκάσει δεκαχίλιαρο, όπως σε μια εύπορη οικογένεια. 800 ευρώ και καλά είμαστε», αποκάλυψε.

«Εκεί οι δουλειές υπάρχουν, αν είσαι καλός θα πας μπροστά. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι εκεί που μπορούν να αναπτυχθούν και να ανθίσουν επαγγελματικά. Μου λείπουν αλλά ήμουν εγώ που ξεκίνησα με τη μάνα τους να τα διώξουμε, να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο», είπε.

«Όπως εγώ έφυγα από το Βόλο 16 χρονών. Είχα ερωτευτεί και έφυγε! Ακολούθησα μια Βολιώτισσα στην Αθήνα, πήγα και είπα στον πατέρα μου, που ήταν ταξιτζής και δεν είχε σάλιο, ότι αν δεν κάνω μαθήματα στην Αθήνα, δε θα περάσω πουθενά. Και δεν πέρασα πουθενά. Στην Αθήνα πήγα όμως. Ήταν το πρώτο μου ξεβλάχεμα αυτό. Πέρασα πολλά ξεβλαχέματα», ολοκλήρωσε.