«Ο μισθός μου ήταν διπλάσιος του Πρωθυπουργού» - Ο Κωστόπουλος έβγαλε στη φόρα όσα συμβαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο

«Πέφτουν πολλά λεφτά και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο μισθός μου ήταν διπλάσιος του Πρωθυπουργού» - Ο Κωστόπουλος έβγαλε στη φόρα όσα συμβαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο

Το βράδυ της Τρίτης 2/5 ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος στο The 2night show με τον παρουσιαστή να ανοίγει την καρδιά του κάνοντας δηλώσεις, που θα συζητηθούν μιας και για μία ακόμη φορά ήταν πολύ εξομολογητικός.

Ο Κωστόπουλος εκτός από τις δηλώσεις του σχετικά με τα παιδιά, την προσωπική του ζωή, την κατάθλιψη αλλά και τον τρόπο, που κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του μίλησε ανοιχτά και για το κομμάτι της πολιτικής.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος είχε δουλέψει για 4-5 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στην σοσιαλιστική ομάδα, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το συγκεκριμένο όργανο (δείτε εδώ πως είναι σήμερα και πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες του).

Oι δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου για το Ευρωκοινοβούλιο

«Εγώ δούλεψα 4-5 χρόνια εκεί ήμουν επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα σε θέματα διεθνούς επιστημονικής πολιτικής. Αυτό, που μου έχει μείνει από το Ευρωκοινοβούλιο είναι ότι δεν το εκτιμώ καθόλου, όχι τους ανθρώπους, δεν κάνουν τίποτα και στο φινάλε και οι αποφάσεις που παίρνουν εκεί είναι πιο πολύ συμβολικές. Πέφτουν πολλά λεφτά και τότε γινόταν μία άλλη απάτη. Έπαιρναν έναν μισθό, που ήτα πάρα πολύ μεγάλος, να καταλάβεις ο δικός μου ο μισθός ήταν διπλάσιος του Έλληνα Πρωθυπουργού και τετραπλάσιος των Ευρωβουλευτών πήγαιναν σε μία επιτροπή και έριχναν μια υπογραφή.», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η οικονομική κατάρρευση

«Δούλευα για τρία χρόνια ως Dj, όχι στην Ίμπιζα ή στην Μύκονο που έλεγαν. Στην Ξάνθη, την Καρδίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή.

Και συνέχισε: «Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί. Λένε οι ψυχολόγοι πώς αν σου κοπούν και οι τρεις πυλώνες της ζωής είσαι για τα “μπάζα”. Τώρα αισθάνομαι καλά γιατί έχω πολύ δουλειά. Κατά διαστήματα πήρα φαρμακευτική αγωγή και όταν αισθανόμουν καλά, τα σταμάταγα. Πήρα τρεις διαφορετικές φορές στα δέκα χρόνια. Έχω κλείσει 11 χρόνια από την καταστροφή. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλά και έχω τόσες μέρες, αλλά είμαι καλά. Έχω βαρεθεί χιλιάδες πράγματα».

«Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα αλλά και η δύο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Το ένα είναι ότι απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με την μία. Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες οι οποίες θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου γιατί δεν είχα» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και συνέχισε: «Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι λυπάμαι για αυτό που έπαθες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά».