Ειρήνη Στεργιανού: Αγνώριστη 5 χρόνια μετά το GNTM - Το επάγγελμα που ασκεί σήμερα

Την κέρδισε τελικά ο χώρος του θέαματος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ειρήνη Στεργιανού: Αγνώριστη 5 χρόνια μετά το GNTM - Το επάγγελμα που ασκεί σήμερα

Ήταν η παίκτρια που έκανε τη θεαματικότερη αλλαγή στο makeover των μοντέλων μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model το 2018 και μάλιστα τότε χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η πιο σέξι παρουσία. Η Ειρήνη Στεριανού δέχτηκε να κόψει τα μακριά μαύρα μαλλιά της σε αγορέ στιλ παρά το γεγονός πως είχε ζοριστεί πολύ ψυχολογικά φτάνοντας στο να «σπάσει» on camera.

Το έκανε για να παραμείνει στο παιχνίδι χωρίς, βέβαια, να καταφέρει τελικά να φτάσει στον τελικό, με την συνονόματή της Ειρήνη Καζαριάν να κερδίζει τελικά τον διαγωνισμό.

5 χρόνια μετά το ριάλιτι η Ειρήνη φαίνεται να έχει ξαναβρεί τον παλιό καλό της εαυτό, αφού το μαλλί της έχει μακρύνει ξανά ενώ παραμένει εντυπωσιακή με κορμί και πρόσωπο χολιγουντιανής σταρ!

Πλέον το κορίτσι αυτό δραστηριοποιείται και σε άλλους χώρους του θεάματος αφού έχει κάνει ένα πέρασμα από κινηματογραφική ταινία ενώ συμμετέχει και στην θεατρική παράσταση Guilty Choices σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Βούρνα!

Η εικόνα της Ειρήνης σήμερα

«Tο bullying που δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξηγεί γιατί έκανε bullying σε εμένα»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 31/10 η Ειρήνη Στεργιανού, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το μπούλινγκ που δεχόταν στο GNTM (διαβάστε εδώ τι είχε πει).

«Δεν είχα καταλάβει κάτι αλλά μην νομίζετε τους κριτές δεν τους βλέπαμε συχνά. Ίσως αυτό που βίωνε εξηγεί γιατί το έβγαζε πάνω μου. Και εγώ νιώθω ότι βίωσα μπούλινγκ από τους κριτές και ειδικά από την Ηλιάνα. Μου είχε πει ότι το μόνο που έβλεπε πάνω μου ήταν δύο στήθη και είχα δει ότι έλεγε “ωραία κοπέλα με τόσο μεγάλο στόμα”.

Ίσως επειδή το βίωνε ίσως ήθελε να ξεσπάσει κάπου όλη αυτή την πίεση», είπε χαρακτηριστικά στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της η Ειρήνη.