Με εντυπωσιακό στενό φόρεμα και την πλάτη έξω - Η 3όροφη τούρτα στο πάρτι γενεθλίων της Καινούργιου

Έδωσαν το παρόν λαμπεροί καλεσμένοι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα 1/5 η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, παράλληλα είχε τη χαρά να γιορτάσει και τα γενέθλιά της με την ίδια να λάμπει από το πρωί, που εμφανίστηκε στο πλατό του Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ αγαπητή και έτσι ερχόταν διαρκώς αντιμέτωπη με εκπλήξεις και δώρα (δείτε εδώ) κάτι που έκανε την ημέρα εκείνη ακόμα πιο ιδιαίτερη για εκείνη. Φυσικά, η γιορτή δε σταμάτησε εκεί στο πλατό, μιας και το βράδυ της Τρίτης 2/5 η παρουσιάστρια οργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι.

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Κατερίνας Καινούργιου

Μαζί με καλούς φίλους της λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε σε μαγαζί της Αθήνας εκεί, όπου χόρεψε και έσβησε μια 3όροφή τούρτα. Για πολλοστή φορά, έτσι και τώρα η ίδια ήταν λαμπερή επιλέγοντας να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο είχε την πλάτη έξω.

Καινούργιου φίλοι
Καινούργιου φόρεμα
Καινούργιου τούρτα

Το βίντεο που ετοίμασε ο Νίκος Οικονομόπουλος για τα γενέθλια της Καινούργιου

Στα γενέθλια της η Κατερίνα Καινούργιου όπως ήταν φυσικό δέχτηκε τις πιο γλυκές ευχές από τους συνεργάτες της, τόσο πίσω από τις κάμερες όσο και όταν βγήκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα το οποίο ήταν όλο στολισμένος με ροζ μπαλόνια και λουλούδια.

Από τον "αέρα" έκαναν "παρέλαση" πολλοί φίλοι της και πρώην συνάδελφη της για να της ευχηθούν, ανάμεσα του και η νονά της την οποία αγαπάει πάρα πολύ και όπως είπε της έχει μοιάζει - δείτε βίντεο.

Επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε ακόμη μια έκπληξη από τους συνεργάτες της όταν βγήκε στον αέρα μια τεράστια ροζ τούρτα με πολλούς ορόφους και μια φωτογραφία της. Τότε ήταν που όλοι σηκώθηκαν για να την φιλήσουν.

Η Κατερίνα εδώ και πολλούς μήνες έλεγε πως στα γενέθλια της θα ήθελε να της τραγουδήσει ο Νίκος Οικονομόπουλος γιατί της αρέσει πολύ. Δυστυχώς όμως ο τραγουδιστής λείπε στην Αμερική για συναυλίες του. Παρόλα αυτά της είχε ετοιμάσει ένα βίντεο με ευχές.

«Κατερινάκι χρόνια πολλά! Σου εύχομαι ότι καλύτερο, στη ζωή σου, στην καριέρα σου και σε ότι έσυ αγαπάς! Τα καλύτερα έρχονται. Φιλιά από εμένα και από Νέα Υόρκη», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.