Εκείνη 76 ετών και εκείνος 37 - Χώρισαν μετά από 6 μήνες σχέσης και έχουν γίνει βούκινο

Έχουν σχολιαστεί από παντού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκείνη 76 ετών και εκείνος 37 - Χώρισαν μετά από 6 μήνες σχέσης και έχουν γίνει βούκινο

Μπορεί εκείνη να είναι 76 ετών και εκείνος μόλις 37, ωστόσο, η διαφορά ηλικίας δεν τους κράτησε πίσω από το να ζήσουν έναν όμορφο έρωτα ακόμη και μέσα σε αυτούς τους 6 μήνες που κράτησε η σχέση τους.

Το ότι βγαίνουν έγινε γνωστό τον Νοέμβριο του 2022 και είχαν ακούσει πολλά σχόλια για τις ηλικίες τους, ωστόσο δεν τους πτόησε τίποτα.

«Εκείνος με κυνήγησε, μέχρι που βρεθήκαμε κάπου στη μέση. Είναι ο σταθερός της υπόθεσης κι εγώ εκείνη που αλλάζει συνεχώς. Αγαπιόμαστε. Κυρίες μου, μην τα παρατάτε ποτέ», είχε πει η τραγουδίστρια μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Δείτε επίσης: Το πιο σκανδαλώδες διαζύγιο των εποχών - Αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει έπειτα από 5 χρόνια γάμου και 2 παιδιά;

Ο χωρισμός τους 6 μήνες μετά την απόφαση να είναι μαζί

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν η Σερ ή ο Αλεξάντερ Έντουαρντς αποφάσισε να χωρίσουν ή ποια ήταν η αφορμή, παρόλα αυτά ξένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι χώρισε πριν από μερικές εβδομάδες σε πολύ ήρεμο κλίμα.

Οι θαυμαστές είχαν την εντύπωση ότι το ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο, όταν η Σερ εθεάθη να φοράει ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι τον Δεκέμβριο του 2022 (δείτε φωτογραφία), ωστόσο, το TMZ ανέφερε σε τελευταίο του άρθρο, ότι δεν ήταν ποτέ αρραβωνιασμένοι και προσποιήθηκαν ότι ήταν έτσι, για να τροφοδοτήσουν τις φήμες.

Να σημειωθεί πως Σερ έχει υπάρξει δυο φορές παντρεμένη. Από το 1975 έως το 1979 με τον Γκρεγκ Αλμαν με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, και από το 1964 έως το 1975 με τον Σόνι Μπόνι που απέκτησε μια κόρη η οποία έχει κάνει αλλαγή φύλου.