«Στην προηγούμενη μεγάλη σχέση της...» - Η αιχμή της Τσιμτσιλή για τον Τσαγκρίδη & την Καινούργιου

«Είναι άδικο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στην προηγούμενη μεγάλη σχέση της...» - Η αιχμή της Τσιμτσιλή για τον Τσαγκρίδη & την Καινούργιου

Την Τρίτη 2/5 η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι με την παρουσιάστρια να κάνει μια σπάνια εμφάνιση - συνέντευξη σε πλατό άλλης εκπομπής, ανοίγοντας την καρδιά της στο Νίκο Μουτσινά.

Η ίδια έκανε αποκαλύψεις τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για τα επαγγελματικά της! Θα έλεγε κανείς, πως αυτή τη τη φορά η Καινούργιου είχε έντονη δόση αυτοκριτικής, αφού δε δίστασε να τονίσει, πως δε θεωρεί τον εαυτό της ως ''ταλαντούχα παρουσιάστρια''.

Όλες αυτές οι δηλώσεις σχολιάστηκαν λοιπόν την επομένη, Τετάρτη 3/5 από το Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ίδια να εύχεται στη συνάδελφο της τα καλύτερα κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου

«Θέλω να πω για την Κατερίνα, που είναι ένα πλάσμα, που έχει αγάπη μέσα της και θέλει να τη δώσει και της ευχήθηκα και μέσα από την εκπομπή, είναι αυτή η χρονιά να είναι σημαδιακή και να μπορέσει...ξέρεις τι, είναι άδικο να έχει ένας άνθρωπος τόση αγάπη να διοχετεύσει, να έχει όνειρα και να μην έχει βρεθεί ο κατάλληλος. Νομίζω ότι έχει καταλάβει και η ίδια τα λάθη της. Στην προηγούμενη μεγάλη σχέση της, που είχε, που ήταν ένας άνθρωπος πιο μικρός, μπορεί να μην ήταν και έτοιμος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η σπόντα της Καινούργιου για τους πρώην της

«Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινιούργιου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την μεγάλη της επιθυμία να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Δεν με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου. Θέλω να την δώσω σε έναν σύντροφο και σε παιδιά. Αυτό με νοιάζει. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, φταίω κι εγώ που έχω κάνει τις λάθος επιλογές. Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δε με νοιάζει ο γάμος.. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν απελπισμένη. Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου.

Ο ψυχίατρος μου έχει πει ότι όλη αυτή η ευαισθησία με έχει πάει μπροστά στα επαγγελματικά μου αλλά με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή», ανέφερε στην συνέχεια η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στην τηλεθέαση την ρώτησε τον λόγο που δημοσιεύει καθημερινά στα social media τα ποσοστά που σημειώνει η εκπομπή της.

Κ.Κ: Repost τα κάνω τα νούμερα, όλοι το κάνουν.

Ν.Μ: Ναι αλλά εσένα έχω απέναντί μου, δεν είναι προσωπικό. Γιατί ανεβάζετε τα νούμερα; Ποια είναι η ανάγκη;

Κ.Κ: Δεν ξέρω, όλους βλέπω να το κάνουν. Και όταν μας κάνει tag ο Χάρης Λεμπιδάκης, το κάνουμε αναδημοσίευση.

Ν.Μ: Και εμένα μου κάνει tag

Κ.Κ: Γιατί εσύ είσαι πρώτος πια;

Ν.Μ: Ήταν πολύ σωστό! Απλά δεν το ανέβασα ποτέ και όταν ήμουν και πολλά χρόνια πρώτος.

Κ.Κ: Χαίρομαι πιο πολύ για την ομάδα μου. Αν ήμουν μόνη μου θα έκανα 0%.