The 2night show: Είχαν να μιλήσουν πάρα πολλά χρόνια - Η έκπληξη της Αλιμπέρτη στο Σταμάτη Γαρδέλη

«Το Σοφάκι μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The 2night show: Είχαν να μιλήσουν πάρα πολλά χρόνια - Η έκπληξη της Αλιμπέρτη στο Σταμάτη Γαρδέλη

Η Σοφία Αλιμπέρτη ήταν καλεσμένη την Τρίτη 2/5 στο The 2night show με την παρουσιάστρια να μιλάει για την τηλεοπτική της επιστροφή, τη νέα ζωή στην Αθήνα και τα σχέδια της από εδώ και στο εξής, μιας και έχει πάρει σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή της.

Ανάμεσα λοιπόν, στα πρόσωπα που είδαμε να αναφέρεται η Σοφία Αλιμπέρτη ένα από αυτά ήταν και ένας καλός της φίλος από τα παλιά, με τον οποίο έχει χαθεί και έτσι η ίδια αποφάσισε να του τηλεφωνήσει κάνοντας του έκπληξη (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που έκλεισε τα μαγαζιά της η Αλιμπέρτη στην Πάρο).

Η έκπληξη της Σοφίας Αλιμπέρτη στο Σταμάτη Γαρδέλη

Ο λόγος για τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν η Αλιμπέρτη και από ότι φάνηκε εξακολουθούν να έχουν εξαιρετικές σχέσεις όσα χρόνια και αν περάσουν χωρίς να μιλήσουν μεταξύ τους!

Ο λόγος που η Αλιμπέρτη απομονώθηκε στο σπίτι της στην Πάρο

«Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εσένα να πει ότι θέλει. Εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και την διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα.

Στην Αθήνα δεν προσαρμόστηκα ποτέ, ήθελα να φτάσει η μέρα που δεν θα ζω σε αυτήν την πόλη. Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, που εκτός από τον παιδιά μου μού χάρισε μια υπέροχη πατρίδα κι η Πάρος ήταν πάντα το σημείο αναφοράς μου. Και είπα φεύγω! Πήγα στην Πάρο, ο πρώτος χρόνος οκ, ο δεύτερος καλά, στον τρίτο είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω γιατί αρχίζω και βαριέμαι. Μετά άρχισα λίγο να γαργαλιέμαι και έμπλεξα με τα μαγαζιά», εξομολογήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.