Διαζύγιο "βόμβα" στην showbiz - Χώρισαν μετά από 18 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Άσχημα τα νέα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Διαζύγιο

Άσχημα είναι τα νέα για την ελληνική και την ξένη showbiz κι αυτό γιατί το τελευταίο διάστημα μαθαίνουμε για τον ένα χωρισμό μετά τον άλλο. Στην Ελλάδα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τέλος της σχέσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση της influencer), ενώ στο εξωτερικό μαθεύτηκε ένας ακόμη χωρισμός με την διαφορά ηλικίας του ζευγαριού να είναι τα 39 χρόνια.

Και τα νέα συνεχίζουν να είναι δυσάρεστα για τα ζευγάρια του εξωτερικού, αφού μετά από 18 ολόκληρα χρόνια γάμου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και άλλο ένα πολύ "τρανταχτό" ζεύγος. Οι δυο τους έχουν μαζί τρία παιδιά, ηλικίας 15, 14 και 12 ετών, και μάλιστα η μητέρα τους ζήτησε την από κοινού επιμέλειά τους, καθώς ο χωρισμός τους προέκυψε για "ασυμβίβαστες διαφορές".

Το ζευγάρι που χώρισε μετά από 18 χρόνια γάμου

Ο λόγος, λοιπόν, για τον Kevin Costner και την Christine Baumgartner. Σύμφωνα με το TMZ του εξωτερικού και τα οικεία τους πρόσωπα, ο ηθοποιός και η διάσημη 49χρονη σχεδιάστρια επιθυμούν το θέμα να μην λάβει τεράστιες διαστάσεις κι αυτό λόγω της δύσκολη συναισθηματικής τους κατάστασης, αλλά και εξαιτίας των παιδιών τους τα οποία θέλουν να προστατεύσουν.

Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του kevin Costner αναφέρει: «Με μεγάλη λύπη συνέβησαν περιστάσεις πέρα ​​από τον έλεγχό του που είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κόστνερ να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης γάμου. Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του, της Christine και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Kevin Costner χωρισμός
Instagram / Kevin Costner

Ποιοι χώρισαν μετά από 6 χρόνια

Δίχως τέλος είναι οι χωρισμοί αυτό το διάστημα, με τον πιο πρόσφατο της εγχώριας showbiz να είναι αυτός της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη - διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου τους.

Ωστόσο, χωρισμό έχουμε και στην ξένη showbiz. Ο λόγος για την Taylor Swift και τον Joe Alwyn, οι οποίοι όπως φαίνεται αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από έξι χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του Entertainment Online.

Στα διεθνή media αναφέρεται πως ο χωρισμός ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον ηθοποιό ήταν ιδιαίτερα φιλικός και «δεν έγινε κανένα δράμα».

Το δημοσίευμα, συγκεκριμένα, αναφέρει: «Η σχέση έκανε τον κύκλο της και τέλειωσε. Αυτός είναι ο λόγος που ο Joe δεν έχει πάει σε καμία από τις συναυλίες της».

undefined