Είναι παντρεμένοι 6 χρόνια και έχουν μία κόρη - Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τα ευχάριστα για το 2ο παιδί τους

Με έναν πόνο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Είναι παντρεμένοι 6 χρόνια και έχουν μία κόρη - Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τα ευχάριστα για το 2ο παιδί τους

Αυτή η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα αυτή με τους περισσότερους χωρισμούς, αλλά και τις περισσότερες εγκυμοσύνες και γέννες όλων των εποχών, αφού καθημερινά ανακοινώνονται από τη μία τα διαζύγια και από την άλλη τα ευχάριστα για τις κυήσεις των διασήμων της showbiz, είτε της ξένης είτε της εγχώριας.

Σήμερα, λοιπόν, Τετάρτη 3/5, μετά την ανακοίνωση για τον χωρισμό ενός αγαπημένου ζευγαριού που μετρούσε 18 χρόνια γάμου και έχει τρία παιδιά, "έσκασαν" μερικά καλά νέα, αφού μία διάσημη και πετυχημένη αθλήτρια ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Αυτό είναι το πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz που θα αποκτήσει 2ο παιδί

Ο λόγος για την Serena Williams, την τενίστρια που έχει γράφει την δική της ιστορία στα γήπεδα! Η 41χρονη εμφανίστηκε στο Met Gala πριν από λίγες ημέρες μαζί με τον σύζυγό της Αλέξη Οχανιάν, συνιδρυτή της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Reddit, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2017 και έχει αποκτήσει άλλη μία κόρη, η οποία είναι πλέον 5 χρονών, και μίλησε "ανοιχτά" για το δεύτερο παιδί που περιμένει.

Serena Williams σύζυγος
Instagram / Serena Williams

Μάλιστα, δημοσίευσε και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη, όταν η Άννα Γουίντουρ κάλεσε και τους 3 μας στο Met Gala».

Serena Williams έγκυος
Instagram / Serena Williams

Ποιος ποδοσφαιριστής θα γίνει μπαμπάς για 2η φορά;

Δίχως τέλος είναι αυτό το διάστημα οι εγκυμοσύνες που σκάνε τόσο στην εγχώρια όσο και στην ξένη showbiz. Μετά την είδηση πως ένας πασίγνωστος ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς (δείτε εδώ ποιος), ακόμα ένας επίσης πολύ διάσημος ποδοσφαιριστής περιμένει παιδί.

Ο λόγος για τον Νεϊμάρ και τη σύντροφό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι οι οποίοι και περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη έναν γιο, τον 11χρονο Ντέιβι Λούκα από την πρώην σύντροφό του, Καρολίνα Ντάντας.

Η καλλονή σύντροφος του Νεϊμάρ έκανε γνωστή την εν λόγω ευχάριστη είδηση μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η 29χρονη Μπρούνα Μπιανκάρντι δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν την φουσκωμένη της κοιλίτσα και τον Νεϊμάρ να την αγκαλιάζει.

«Ονειρευόμαστε τη ζωή σου, σχεδιάζουμε την άφιξή σου και γνωρίζοντας ότι είσαι εδώ για να ολοκληρώσεις την αγάπη μας κάνει τις μέρες μας πολύ πιο ευτυχισμένες.

Θα φτάσεις σε μια όμορφη οικογένεια, με αδερφό, παππούδες, θείες και θείες που ήδη σε αγαπούν τόσο πολύ!

Έλα σύντομα γιε μου, σε περιμένουμε! Πριν σε σχηματίσω στη μήτρα, σε διάλεξα. πριν γεννηθείς, σε ξεχώρισα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής η αγαπημένη του Νεϊμάρ.