«Ατυχέστατη δήλωση!» - Η Χριστοπούλου κατακεραύνωσε την Καινούργιου μετά το σχόλιο για τα προσωπικά της

«Γίνομαι εγώ λίγη και τους κάνω μάγκες και γνωστούς»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ατυχέστατη δήλωση!» - Η Χριστοπούλου κατακεραύνωσε την Καινούργιου μετά το σχόλιο για τα προσωπικά της

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο την Τρίτη 2/5 πήρε την απόφαση να εμφανιστεί στο Καλό μεσημεράκι με την ίδια να αναφέρει όλα αυτά, που δε λέει μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει!

Η συνέντευξή της ήταν άκρως ειλικρινής, εξομολογητική και μάλιστα μερικά από τα σημεία αυτής απασχόλησαν τους συναδέλφους της στα πάνελ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δήλωση της σχετικά με τους πρώην συντρόφους της τονίζοντας με λίγα λόγια πως: «Τους κάνει μάγκες και μετά τη χωρίζουν»!

Το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου για τη συνέντευξη της Κατερίνα Καινούργιου

Η ακριβώς παραπάνω δήλωση σχολιάστηκε την Τετάρτη 3/5 στο Πρωινό μας με την Έλενα Χριστοπούλου συγκεκριμένα να σχολιάζει ως άστοχη την τοποθέτηση αυτή, με μέλη του πάνελ να συμφωνούν μαζί της.

«Ατυχέστατη δήλωση. Αν δεν θέλεις να κάνεις τη σχέση σου γνωστή, θα την κρατήσεις εκεί που πρέπει, και θα τη ζήσεις μόνος ή μόνη σου αντίστοιχα. Όταν εσύ ο ίδιος δημοσιοποιείς τις σχέσεις σου συνέχεια, και καλά κάνεις ο καθένας ε προφανώς μετά κάποιον θα κάνεις μάγκα. Τα εν οίκω μη εν δήμω για να έχουμε τα πράγματα στη θέση τους παιδιά», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου.

Η αιχμή της Τσιμτσιλή για την παραπάνω δήλωση της Καινούργιου

Όλες οι παραπάνω δηλώσεις σχολιάστηκαν από το Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ίδια να εύχεται στη συνάδελφο της τα καλύτερα κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.

«Θέλω να πω για την Κατερίνα, που είναι ένα πλάσμα, που έχει αγάπη μέσα της και θέλει να τη δώσει και της ευχήθηκα και μέσα από την εκπομπή, είναι αυτή η χρονιά να είναι σημαδιακή και να μπορέσει...ξέρεις τι, είναι άδικο να έχει ένας άνθρωπος τόση αγάπη να διοχετεύσει, να έχει όνειρα και να μην έχει βρεθεί ο κατάλληλος. Νομίζω ότι έχει καταλάβει και η ίδια τα λάθη της. Στην προηγούμενη μεγάλη σχέση της, που είχε, που ήταν ένας άνθρωπος πιο μικρός, μπορεί να μην ήταν και έτοιμος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.