Εισέβαλε η Μπάρκα στο Mega Καλημέρα - Πιάστηκε χέρι χέρι με τη Μελέτη και φώναζαν: «Αξίζω, αξίζω, αξίζω»

«Πάνε να ανάψουν φωτιές από εκεί που δεν υπάρχουν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εισέβαλε η Μπάρκα στο Mega Καλημέρα - Πιάστηκε χέρι χέρι με τη Μελέτη και φώναζαν:  «Αξίζω, αξίζω, αξίζω»

Ένα quiz, που έχει ξεκινήσει από την εκπομπή Mega Καλημέρα έχει προκαλέσει απορίες και εντάσεις στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο θέτει την εξής απορία: «Δυο παρουσιάστριες στο ίδιο κανάλι, η μια υπονομεύει την εκπομπή της άλλης και μάλιστα έχει πει σε υψηλόβαθμο στέλεχος πως αν δεν... δεν υπογράφει!».

Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη 3/5 λίγο πριν τη λήξη της εκπομπής στο πλατό εισέβαλε η Δανάη Μπάρκα, η οποία με μεγάλη απορία έψαχνε να μάθει ποια είναι τέλος πάντων η παρουσιάστρια, που συζητιέται με την ίδια να ρωτάει ακόμα και εάν πρόκειται για εκείνη!

Η εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στο Mega Kαλημέρα και η σπόντα

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε, πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα και μάλιστα στην προσπάθειά της να σπάσει τον πάγο, έπιασε το χέρι της Μπάρκα και άρχισε να φωνάζει το σύνθημα, που έχει προκαλέσει εντάσεις μεταξύ Mega Καλημέρα και Happy Day λέγοντας 3 φορές: «Αξίζω, αξίζω, αξίζω» (δείτε εδώ την απάντηση της Τσιμτσιλή σε όλα αυτά τα σχόλια).

Το ξεκαθάρισμα της Μελέτη για τις φήμες περί κόντρας με την Τσιμτσιλή

Η Ελεονώρα βρήκε την αφορμή και ξεκαθάρισε την παραπάνω κατάσταση χωρίς ωστόσο να αναφέρονται ονόματα και εκπομπές.

«Παιδιά, συγγνώμη, αλλά υπάρχει ψυχίατρος/ψυχολόγος που λέει “τους έκανες μάγκες”; Δεν πας σε ειδικούς για να σου ανεβάσουν τη ψυχολογία, πας σε ειδικούς για να δουν τις πληγές σου και να τις γιατρέψεις. Για να ανέβεις στη ψυχολογία, πας να κάνεις “αξίζω, αξίζω, αξίζω”, το οποίο όλοι λένε και γελάνε αλλά μόνο εγώ κατηγορούμαι ότι ρίχνω σπόντες και καρφιά» είπε.

«Εμένα κοροϊδεύεις, δεν το κάνω από την αρχή της εκπομπής;» της απαντήσει η Άννα Ζηρδέλη, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Εγώ το ξέρω. Σε έχω πείσει όμως να μην το κάνεις;».