«Για να εκνευρίσουμε και κάποιους που...» - Η έμμεση απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «καρφί» της Ελεονώρας Μελέτη

Αντάλλαξαν «σπόντες» χαμογελαστές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Για να εκνευρίσουμε και κάποιους που...» - Η έμμεση απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «καρφί» της Ελεονώρας Μελέτη

Βρίσκονται και οι δυο στην ίδια ζώνη, την πρωινή, σε αντίπαλα κανάλια και μέχρι σήμερα είχαν δείξει να είναι πολύ... άνετες με το γεγονός αυτό! Μια έμμεση ατάκα, όμως, της Ελεονώρας Μελέτη στην χθεσινή 1/5 της εκπομπής και μια έμμεση απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο σημερινό 2/5 happy day στάθηκε η αφορμή οι δυο τους να γίνουν το κεντρικό θέμα συζήτησης του Πρωινού μας, το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη, όλα ξεκίνησαν με αφορμή τον σχολιασμό που έκαναν στο Mega Καλημέρα για τον σχολιασμό που δέχθηκε ο Γιώργος Καράβας μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για την θέση κεντρικού παρουσιαστή (δείτε όλη την συνέντευξη εδώ)! Η Ελεονώρα Μελέτη υποστηρίζοντας τα όσα είπε ο Γιώργος Καράβας στο Night Out, είπε μεταξύ άλλων: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (σ.σ. Ζηρδέλη) με το “αξίζω”».

Τηλεοπτικά... Σόδομα και Γόμορα

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με το γνωστό άσμα του Μαρτάκη «Αξίζω» και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για να εκνευρίσουμε και κάποιους που δεν το πιστεύουν και το ακούνε και σου λέει “γιατί το λένε;”. Κάποιοι άνθρωποι. Αξίζω, αξίζω, αξίζω».

«Απάντηση είναι» σχολίασε η Φαίη Σκορδά, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να συμφωνεί μαζί της και την Έλενα Χριστοπούλου να συμπληρώνει: «Καταλαβαίνουμε τι γίνεται, χρειαζόμαστε κι εξηγήσεις; Ο ένας την λέει στον άλλον».

Το quiz

Στην συνέχεια προβλημάτισε, επίσης, το πάνελ της Φαίης ένα quiz που έπαιξε στον αέρα του Mega Καλημέρα: «Δυο παρουσιάστριες στο ίδιο κανάλι, η μια υπονομεύει την εκπομπή της άλλης και μάλιστα έχει πει σε υψηλόβαθμο στέλεχος πως αν δεν... δεν υπογράφει!»