«Έχασε τα λεφτά του, χώρισε...» - Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου

«Εγώ τα ξέρω μου τα έχει πει με λεπτομέρειες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχασε τα λεφτά του, χώρισε...» - Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σχολίασαν την συνέντευξη που παραχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή The 2night show όπου μίλησε ανοιχτά για την οικονομική του καταστροφή (δείτε όλη την συνέντευξη). Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, θέλησε να τοποθετηθεί λόγω της χρόνιας φιλίας τους.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως γνωρίζει με λεπτομέρειες την περίοδο αυτή που πέρασε ο εκδότης, αφού του τα έχει πει ο ίδιος.

Όσα είπε ο Λιάγκας για τον Κωστόπουλο

«Εγώ τα ξέρω μου τα έχει πει με λεπτομέρειες. Πέρασε σοβαρή περιπέτεια με τη ψυχική του υγεία ο Πέτρος. Κι όπως το είπε, δηλαδή όταν κλονίζονται οι τρεις πυλώνες, που είναι η υγεία, τα λεφτά και η οικογένεια και του κλονίστηκαν ολα μαζί. Έχασε τα λεφτά του, χώρισε από την Τζένη Μπαλατσινού χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Πήρε ο άνθρωπος χάπια κάποια στιγμή για να το ξεπεράσει. Τώρα δουλεύει πολύ, έχει αναλάβει τα περιοδικά ενός ομίλου», αποκάλυψε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είδες τι είπε. Μέσα στο κακό είχε κάποια καλά. Το καλό ποιο είναι; Ήρθε κοντά στα παιδιά του, στο γιο του. Τα κορίτσια του αναγκάστηκαν και απογαλακτίστηκαν και πήγαν πολύ γρήγορα να βρουν δουλειά, άρα έγιναν πιο δυνατές στη ζωή τους», συνέχισε.

Με αφορμή ένα σχόλιο της Φωτεινής Πετρογιάννη σχετικά με την δήλωση του, πως σταμάτησε να κάνει παρέα με ορισμένους ανθρώπους, γεγονός που του έκανε γνωστό, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Όταν είσαι στη δόξα, είτε αυτή είναι λόγω της δημοσιότητας, είτε έχει να κάνει με τα πολλά λεφτά και τη δυνατότητα να προσφέρεις δουλειά, να βοηθήσεις, έρχονται δίπλα σου πολλοί που δεν το αξίζουν. Εκείνη την ώρα λες ποιον κρατάω και ποιον δεν κρατάω. Γι’ αυτό εγώ τόσα χρόνια έχω έναν φίλο έχω, τον Λάκη. Έχω πολλούς γνωστούς, δεν είμαι ακοιώνητος, αλλά φίλο έχω μόνο έναν» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Λιάγκας.