«Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα λέμε» - Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου

«Όταν είχα καλεσμένη την Κατερίνα στην εκπομπή μιλούσε πάντα έτσι ανοιχτά, σε βαθμό που κάποιες φορές με έπιαναν τα γέλια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα λέμε» - Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου

Στην εκπομπή Ελένη της Ελένης Μενεγάκη, σχολιάστηκε έντονα η συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Εξομολογήθηκε πως οι λάθος επιλογές την έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο να είναι μόνη της και πως είναι δύσκολο για την ίδια να γυρνάει σε ένα άδειο σπίτι - δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της.

Τα σχόλια της Μενεγάκη για την συνέντευξη της Καινούργιου

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, η οποία όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση δεν θέλει να δίνει τροφή για σχόλια σχετικά με την προσωπική της ζωή, ενώ προστατεύει όσο μπορεί τα τέσσερα παιδιά της, σχολίασε:

«Πραγματικά, επειδή θυμάμαι όταν είχα καλεσμένη την Κατερίνα στην εκπομπή, μιλούσε πάντα έτσι ανοιχτά, σε βαθμό που κάποιες φορές με έπιαναν τα γέλια και της έλεγα ‘Κατερίνα μου, γιατί τα λες αυτά;’, ή άλλες φορές που την κοιτούσα κι έλεγα: ενώ είναι έμπειρη τηλεοπτικά ή θέλει και τα λέει ή έχει και μικρές στιγμές που δείχνει σαν να είναι πιο φρέσκο παιδί μέσα στην τηλεόραση».

«Κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για τις σχέσεις μας, πολύ δικά μας, δεν χρειάζεται νομίζω να τα λέμε. Έχω αυτή την αίσθηση. Όχι να μην μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά άλλο τι λες με τους φίλους σου, στο σπίτι σου, ή με έναν ειδικό. Κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να λέγονται στην τηλεόραση».

Όπως η Ελένη, νωρίτερα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την συνέντευξη της Καινούργιου:

«Θέλω να πω για την Κατερίνα, που είναι ένα πλάσμα, που έχει αγάπη μέσα της και θέλει να τη δώσει και της ευχήθηκα και μέσα από την εκπομπή, είναι αυτή η χρονιά να είναι σημαδιακή και να μπορέσει...ξέρεις τι, είναι άδικο να έχει ένας άνθρωπος τόση αγάπη να διοχετεύσει, να έχει όνειρα και να μην έχει βρεθεί ο κατάλληλος. Νομίζω ότι έχει καταλάβει και η ίδια τα λάθη της. Στην προηγούμενη μεγάλη σχέση της, που είχε, που ήταν ένας άνθρωπος πιο μικρός, μπορεί να μην ήταν και έτοιμος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.