Ξεκαρδιστικό σκηνικό - Η αποκάλυψη του Χριστόπουλου & της Μπραντ για τον ψεύτικο γάμο τους στη Σαντορίνη

«Έρχονται μαμά και νονά με κάτι ρόμπες, σαγιονάρες, αλάτια από την παραλία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξεκαρδιστικό σκηνικό - Η αποκάλυψη του Χριστόπουλου & της Μπραντ για τον ψεύτικο γάμο τους στη Σαντορίνη

Την Τετάρτη 3/5 η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' με το ζευγάρι να κάνει την πρώτη κοινή τους συνέντευξη σε πλατό μετά τα ευχάριστα για την απόκτηση του δεύτερου παιδιού τους!

Και οι δύο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις τους, αλλά και από το χαμόγελο τους και μόνο (δείτε εδώ τη συγκίνησή τους για τη δεύτερη αυτή εγκυμοσύνη).

Στη συνέχεια, μετά τα δάκρυα το κλίμα άλλαξε, όταν το ζευγάρι ερωτήθηκε για τον ψεύτικο γάμο, που είχε ακουστεί, πως είχε κάνει στη Σαντορίνη, με τους δύο να περιγράφουν ένα εντελώς σουρεαλιστικό περιστατικό ξεσπώντας παράλληλα σε γέλια.

Η αποκάλυψη του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτας Μπραντ για τον ψεύτικό γάμο στη Σαντορίνη

«Ήμασταν στην Σαντορίνη διακοπές και έρχεται η μαμά και η νονά της Ανίτας. Είμαστε εκεί, περνάμε υπέροχα και κάποια στιγμή έρχεται η νονά της με ξεμοναχιάζει στα ουγγαρέζικα: ''Χάρη πότε θα παντρευτείτε με την Ανίτα''. Γυρίζω και την κοιτάω και της λέω ''το απόγευμα''. Φεύγουν αυτές, πάνε για μπάνιο και το απόγευμα στέλνω έναν σοφέρ και τις πάρει και τις φέρει στην εκκλησία.

Είμαι ντυμένος εγώ γαμπρός, είχαμε παππά και 4 προσκεκλημένους. Έρχονται μαμά και νονά με κάτι ρόμπες, σαγιονάρες, αλάτια από την παραλία, κάτι μύδια στο κεφάλι, κρατώντας σακούλες από το σούπερ μάρκετ και τις βάζουν μέσα στην τελετή. Την παίρνω από το χέρι και είμαστε ενώπιον του παπά...η μάνα και η νονά έχουν κατουρηθεί, τους πέφτουν οι σακούλες από το χέρι», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το δεύτερο παιδί τους

«Όσο απίστευτο και να ακούγεται σήμερα κλείνουμε ήδη ένα μήνα που το δεύτερο μας αγγελούδι βρίσκεται στην αγκαλιά μας????‍????‍????‍????

Οι μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα οι νύχτες όχι και τόσο ????????????‍????????????????????‍????????????????????‍???????????? Και η αλήθεια είναι πως απόσυνδέθηκα αρκετά αυτή τη φορά από την καθημερινότητα και την πραγματικότητα μέχρι να βρω λίγο τα πατήματά μου με το καινούργιο μωρό???????? κ το Χριστάκο μαζί.
Μου έμεινε μόνο να πω και πάλι το μεγαλύτερο ευχαριστώ στο αγαπημένο μας γιατρό @stefanoschandakas και σε όλη την ομάδα του ???????????????? στην μαία μας στην Ελένη Τσιάρα, σε όλο το προσωπικό του μαιευτήριο @mitera.gr που μας φρόντιζαν μας πρόσεχαν σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλά και μετά το τοκετό ????????????????», έγραψε στην ανάρτηση της.