Τον είχαν αγκαλιά και τον καμάρωναν - Αδημοσίευτες φωτογραφίες των Μπράντ & Χριστόπουλου μέσα από το μαιευτήριο

«Όσο απίστευτο και να ακούγεται σήμερα κλείνουμε ήδη ένα μήνα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @harrischristopoulos)
(instagram / @harrischristopoulos)

Η Ανίτα Μπράντ και ο Χάρης Χριστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έχει γεμίσει το σπίτι τους με παιδικές φωνές. Όχι ένας αλλά δύο είναι οι καρποί του έρωτα τους και παρά τις πρώτε δύσκολες μέρες που έχει ένα νεογέννητο παιδί, φαίνεται να το απολαμβάνουν.

Σήμερα (30/4) συμφωνα με την make up artist και τον φωτογράφο, κλείνουν ένα μήνα από την γέννηση του παιδιού τους και με αφορμή αυτή την γιορτή, δημοσίευσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, κάποιες φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε μέσα στο μαιευτήριο.

Διαβάστε επίσης: Έσβησε τούρτα με το γιο στην αγκαλιά του - Στιγμές ευτυχίας για το Χριστόπουλο & την Ανίτα Μπραντ

Η ανάρτηση της Ανίτα Μπράντ από την γέννηση του δεύτερου παδιού της με τον Χάρη Χριστόπουλο

«Όσο απίστευτο και να ακούγεται σήμερα κλείνουμε ήδη ένα μήνα που το δεύτερο μας αγγελούδι βρίσκεται στην αγκαλιά μας????‍????‍????‍????
Οι μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα οι νύχτες όχι και τόσο ????????????‍????????????????????‍????????????????????‍???????????? Και η αλήθεια είναι πως απόσυνδέθηκα αρκετά αυτή τη φορά από την καθημερινότητα και την πραγματικότητα μέχρι να βρω λίγο τα πατήματά μου με το καινούργιο μωρό???????? κ το Χριστάκο μαζί.
Μου έμεινε μόνο να πω και πάλι το μεγαλύτερο ευχαριστώ στο αγαπημένο μας γιατρό @stefanoschandakas και σε όλη την ομάδα του ???????????????? στην μαία μας στην Ελένη Τσιάρα, σε όλο το προσωπικό του μαιευτήριο @mitera.gr που μας φρόντιζαν μας πρόσεχαν σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλά και μετά το τοκετό ????????????????», έγραψε στην ανάρτηση της.

Η πρώτη ανάρτηση της Ανίτα Μπράντ με το μωρό μετά την γέννηση του

τΤο πρωί της Παρασκευής (7/4) έκανε μια ανάρτηση, σχετική με το δεύτερο παιδάκι της.

«Εχθές ήταν ήδη μία βδομάδα που έχουμε το Χριστοπουλάκι νο 2 μαζί μας ???????? Αν και η προσαρμογή μου αυτή τη φορά πιστεύω ήταν πολύ πιο γρήγορη στο ξενύχτι και στην κούραση που ακολουθεί το ερχομό ενός νέου μωρού, νιώθω πως κυριολεκτικά έχω ελάχιστο έως καθόλου χρόνο μες την ημέρα με τα δύο μικρούλικα για μένα αλά χαλάλι τους», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της, η Ανίτα Μπράντ.