Survivor All Star: «Μίλησα με τον Ηλία...» - Η αποκάλυψη της Εύης Σαλταφερίδου μετά το σκηνικό με το unfollow του Γκότση

«Με τον Μπόγδανο το συζητήσαμε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Μίλησα με τον Ηλία...» - Η αποκάλυψη της Εύης Σαλταφερίδου μετά το σκηνικό με το unfollow του Γκότση

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η Εύη Σαλταφερίδου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, και αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή της για όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι και όσα γνωρίζει για τα σκάνδαλα που έχουν βγει στη φόρα όλο αυτό το διάστημα.

Ένα από αυτά τα ζητήματα είναι η η κόντρα και το "σούσουρο" που έχει δημιουργηθεί για το τρίγωνο Βασάλος, Σταυρούλα και Μελίνα Μεταξά, ενώ το πιο σημαντικό από όλα είναι το χαρτάκι για το οποίο αποβλήθηκε από το ριάλιτι ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος την έκανε unfollοw, ενώ στον Άγιο Δομίνικο έδειχναν να είναι κολλητοί.

Διαβάστε επίσης: «Καθόλου δε μου αρέσει που...» - Η πρώτη ανάρτηση της Εύης Σαλταφερίδου μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Άκρως αποκαλυπτική η Εύη Σαλταφερίδου μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

«Δεν έχω κάτι με την Μελίνα, ούτε εκείνη μαζί μου. Είχε ένα beef με τον Ηλία Γκότση από το '18. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε, αλλά δεν τσακωθήκαμε. Το θέμα είναι ότι με κάποια άλλα άτομα ξεκίνησε να μεταφέρει ότι εκείνος έκανε παράνομα πράγματα. Είναι και ανταγωνιστική με τις γυναίκες και από εκεί ξεκίνησε το όλο θέμα ότι μεταφέρει πράγματα», είπε αρχικά στην προσπάθειά της να εξηγήσει για το θέμα του personal trainer με τα δύο κορίτσια, ωστόσο δεν κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα, αν και στη πρώτη της συνέντευξη είχε πει περισσότερα για την σχέση του Βασάλου έξω από το παιχνίδι και πως όλο αυτό τον επηρέασε (δείτε εδώ αναλυτικά).

Όσον αφορά στην αποβολή του Γκότση, δήλωσε: «Αυτό που έχει γίνει με τον Ηλία, δεν ξέρω και τι μπορώ να πω, ήταν πάρα πολύ οδηγημένο από κάποιους παίκτες. Ήθελαν να βγάλουν ότι κάνει παράνομα πράγματα. Γι' αυτό το χαρτάκι δεν γνώριζα, δεν είχα ιδέα. Ο Ηλίας αν τους πεις κάτι θα το πάρει στον τάφο του, οπότε κι εγώ που ήμουν φίλη του δεν ήξερα.

Μίλησα με τον Ηλία. Δεν μπορώ να του κρατήσω κακία, γιατί έζησε τρομερό "πόλεμο". Δεν πήρα θέση σ' αυτό, γιατί δεν γνώριζα. Δεν θα με ενδιέφερε να δώσω τους υπόλοιπους, θα σήκωνα το χέρι και θα τους έδινα όλους γιατί φίλος μου είναι ο Ηλίας, δεν με ενδιέφερε να τους καλύψω, αλλά δεν μπορούσα να σηκώσω το χέρι μου ενώ δεν ήξερα. Σήκωσα το χέρι μου και είπα ότι δεν ξέρει αγγλικά και ότι δεν είναι επιθετικός. Ο Ηλίας τσακώθηκε με τον Τάκη γιατί έτρεξε κατά πάνω μου μετά από καβγά και ο Ηλίας μπήκε στη μέση, δεν είναι aggresive όπως τον κατηγόρησαν. Μέχρι εκεί μπορούσα να τον υπερασπιστώ. Θα έπαιρνα θέση για πράγματα που δεν ξέρω και δεν γινόταν. Περίμενε να σηκωθώ να βγω από το συμβούλιο; Να αντιδράσω διαφορετικά; Δεν του κρατάω κακία, μπορεί αν γινόταν τώρα να αντιδρούσα διαφορετικά. Δεν ξέρω αν είμαστε ok, γιατί κι εγώ έφαγα hate για πράγματα που δεν έκανα».

Και συμπλήρωσε: «Με τον Μπόγδανο το συζητήσαμε, ωστόσο τα άκουσα διαφορετικά από τις δύο πλευρές. Δεν πρέπει εγώ να πάρω θέση σε αυτό και στεναχωρήθηκα, στεναχωρήθηκε η μανούλα μου που δεν ξέρει από τηλεόραση».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν πουλάω τους φίλους μου για τα λεφτά, αλλά αν δεν υπήρχε αυτό δεν θα ξανάμπαινα», εξηγώντας πως το κίνητρό της για να μπει στο ριάλιτι ήταν τα χρήματα.