Survivor All Star: «Μπορεί να έχει κάτι έξω και να...» - Η Εύη Σαλταφερίδου πρόδωσε την αλήθεια για τον Βασάλο & την Σταυρούλα

«Νομίζω ότι απλά επειδή δεν πολυσυμπαθεί την...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Μπορεί να έχει κάτι έξω και να...» - Η Εύη Σαλταφερίδου πρόδωσε την αλήθεια για τον Βασάλο & την Σταυρούλα

Μετά την χθεσινοβραδινή (27/4) της αποχώρηση από το Survivor All Star, η Εύη Σαλταφερίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, και αυτή προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 28/4 στον αέρα. Η ίδια, λοιπόν, πέραν του ότι έμαθε για το unfollow του Ηλία Γκότση μέσω της συζήτησης με την δημοσιογράφο (δείτε εδώ την αντίδρασή της και την αποκάλυψη για το χαρτάκι), μίλησε και για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο παιχνίδι.

Οι φήμες για τους δυο τους υπήρχαν καιρό τώρα, ωστόσο στο τελευταίο επεισόδιο η Μελίνα Μεταξά αποκάλυψε πως τους είδε να γυρνούν μαζί την ίδια στιγμή από το δάσος και άφησε να υπονοούνται πολλά, γι' αυτό και η Σταυρούλα θεώρησε πως μπορεί να ζηλεύει, ξεκινώντας έναν τσακωμό για τα μάτια του personal trainer. Η Εύη Σαλταφερίδου, ωστόσο, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και ποια είναι η πραγματική σχέση των δύο παιδιών (δείτε εδώ την φωτογραφία τους που διέρρευσε όπου είναι αγκαλιασμένοι στην παραλία).

Η αποκάλυψη της Εύης Σαλταφερίδου για την σχέση Βασάλου και Σταυρούλας στο Survivor All Star

«Νομίζω ότι η Μελίνα το δημιούργησε, ίσως, όλο αυτό. Εγώ ήμουν στην ομάδα όταν έγινε αυτό το σκηνικό. Νομίζω ότι απλά επειδή δεν πολυσυμπαθεί την Σταυρούλα και επειδή για κάποιο λόγο δεν της αρέσει και η αλλαγή ότι ήρθαν τα παιδιά στην καλύβα την ίδια, το δημιούργησε λίγο όλο αυτό. Δεν είναι ότι έγινε κάτι συγκεκριμένο. Πραγματικά έτυχε να πηγαίνει ο ένας τουαλέτα και ο άλλος να γυρνάει. Για μένα ήταν μεγάλο φάουλ, γιατί το είπε "Ξέρω ότι δεν συμβαίνει κάνει, αλλά εγώ το είπα" και της λέω "Mα γιατί το είπες αυτό; Γιατί προσβάλεις έτσι τον Κωνσταντίνο; Μπορεί να έχει κάτι έξω ο άνθρωπος και να μη θέλει να δείξει αυτή την εικόνα". Πολλές φορές έχει δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.