Εύη Σαλταφερίδου: Έμαθε στον αέρα του Πρωινό μας ότι ο Γκότσης την έκανε unfollow - «Το χαρτάκι αυτό...»

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εύη Σαλταφερίδου: Έμαθε στον αέρα του Πρωινό μας ότι ο Γκότσης την έκανε unfollow - «Το χαρτάκι αυτό...»

Η Εύη Σαλταφερίδου αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 27/4 από το Survivor All Star και το πρωί της Παρασκευής 28/4 μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ και της εκπομπής "Πρωινό μας", απαντώντας σε όλα τα "καυτά" ερωτήματα που έχουν στη φόρα τους τελευταίους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε για την αποβολή του Ηλία Γκότση και το χαρτάκι που βρέθηκε στην κατοχή του, για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή, στην οποία "δημιουργεί προβλήματα" η Μελίνα Μεταξά, και πολλά ακόμη.

Διαβάστε επίσης: Βασάλος και Σταυρούλα αγκαλιά - Διέρρευσε φωτογραφία από την παραλία του Survivor All Star

Οι πρώτες δηλώσεις της Εύης Σαλταφερίδου μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

«Κοιτάω μόνο τα καλά», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για το unfollow του Ηλία Γκότση, ανέφερε απορριμένη: «Εμένα; Δεν το ήξερα είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να φανταστώ εμένα συγκεκριμένα γιατί μπορεί να με έκανε unfollow, παρόλο που καταλαβαίνω. Εμένα έκανε μόνο ή κι άλλους παίκτες από το παιχνίδι; Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει γίνει και να έχει κάνει unfollow εμένα. Αν υπάρχουν κι άλλα άτομα, καταλαβαίνω ίσως ότι θα ήθελε να πάρει κάποιος άλλος το μέρος του σε όσα έγιναν, γιατί συμμετείχαν κι άλλα άτομα σε αυτά τα πράγματα που ακούστηκαν ότι έφταιγε ο Ηλίας».

Και συμπλήρωσε για το όλο σκηνικό με την αποβολή του: «Εγώ εκείνη την ημέρα σήκωσα το χέρι μου, αλλά όχι γιατί συμμετείχα, αλλά γιατί ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση, σε σχέση με το κινητό που αναφέρθηκε, ο Ηλίας να έχει επαφή με τηλέφωνο. Δεν ήμουν ούτε σε αυτό το χαρτάκι, το χαρτάκι αυτό το είδα πρώτη φορά και πάλι εξεπλάγην και πήρα τον λόγο και είπα "παιδιά, αποκλείεται να έχει γράψει ο Ηλίας αυτό το χαρτάκι, δεν ξέρει αγγλικά".

Το είπα γιατί πραγματικά το γνωρίζω. Κόβω το χέρι μου, το κεφάλι μου γι' αυτό το πράγμα, αλλά δεν μπορούσα να πάρω παραπάνω μέρος. Αυτά είπα, αυτά γνώριζα. Τώρα από εκεί και πέρα γνωρίζουμε ότι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης άμα βρεις σκουπίδια θα μπεις στη διαδικασία να το φας. Όλοι λίγο πολύ το έχουμε κάνει αυτό και έχω να πω για τον Ηλία ότι σε περίπτωση που έβρισκε ήταν από τους λίγους που το μοιραζόταν και με την ομάδα».

Διαβάστε επίσης: Πλησίασε τα 100.000ρικα του νικητή - Με πόσα χρήματα αποχώρησε στην τσέπη της η Εύη Σαλταφερίδου

«Η Μελίνα το δημιούργησε όλο αυτό. Επειδή δεν πολυσυμπαθεί την Σταυρούλα, δεν της αρέσει και η αλλαγή που είμαστε όλοι μαζί στην καλύβα. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο. Της λέγαμε όλοι "μπορεί να έχει κάτι έξω ο άνθρωπος"», εξήγησε έπειτα για το σκηνικό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις, τονίζοντάς της πως έτσι προσβάλει τον συμπαίκτη της.

Όσον αφορά ποιον θέλει να δει νικητή, επισήμανε πως έχει φύγει ήδη από το παιχνίδι εκείνος που θα ήθελε να δει με το κύπελλο και δεν είναι άλλος από τον Ηλία Γκότση, αν και εξήγησε πως συμπαθεί πολλά από τα παιδιά γενικά.