Survivor All Star: Πλησίασε τα 100.000ρικα του νικητή - Με πόσα χρήματα αποχώρησε στην τσέπη της η Εύη Σαλταφερίδου

"Έσκασε" το πορτοφόλι απ' τα 50αρικα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Πλησίασε τα 100.000ρικα του νικητή - Με πόσα χρήματα αποχώρησε στην τσέπη της η Εύη Σαλταφερίδου

Στο χθεσινοβραδινό (27/4) επεισόδιο του Survivor All Star πραγματοποιήθηκε άλλη μία αποχώρηση και το πρόσωπο που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και σύντομα θα βρεθεί στην Ελλάδα ξανά, είναι η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, αφού βγήκε για δεύτερη φορά στον τάκο και παρόλο που την πρώτη φορά έμεινε, δεν της δόθηκε άλλη ευκαιρία (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν χθες και την αποκάλυψη για το ερωτικό τρίγωνο των παικτών).

Είναι μία από τις πιο αγαπητές παίκτριες, καθώς δεν προκαλούσε και ο μόνος λόγος που μπορεί να τσακωνόταν αφορούσε την ηρεμία της ομάδας της, όταν αυτή διαταρασσόταν, ενώ είχε πολύ καλές σχέσεις με τους περισσότερους παίκτες, άσχετα που με τον Ηλία Γκότση με τον οποίο ήταν κολλητή μάλλον δεν θα λένε ούτε καλημέρα πια, αφού την διέγραψε από τα social media του (δείτε εδώ γιατί).

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη! Τι ψιθύρισε ο Καραγκούνιας στο αυτί της Εύης Σαλταφερίδου λίγο πριν αποχωρήσει

Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Εύη Σαλταφερίδου από το Survivor All Star

Ό,τι κι αν συνέβη όμως μέσα στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο, σημασία έχει πως φεύγει με γεμάτες τσέπες και πορτοφόλι, αφού τα χρήματα που απέκτησε "ξεχειλίζουν". Η ίδια κατάφερε να παραμείνει στο εξωτικό νησί για 16 ολόκληρες εβδομάδες, πράγματα που σημαίνει πως τα 5.00 ευρώ που έμπαιναν στον λογαριασμό της κάθε εβδομάδα, πλέον αγγίζουν τις 80.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα!

Εύη Σαλταφερίδου Survivor all star

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Στο έπαθλο επικοινωνίας στις 5/4 και οι Κόκκινοι ήταν οι τυχεροί που θα λάμβαναν μηνύματα και φωτογραφίες από την οικογένεια και τους συντρόφους τους.

Η ομάδα λοιπόν πήγε ενθουσιασμένη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κι αφού έφαγαν τα παστέλια τους και τις μπάρες τους, ετοιμάστηκαν να διαβάσουν τα μηνύματα που είχαν στείλει οι δικοί τους άνθρωποι.

Ανάμεσα σε αυτούς λοιπόν και η Εύη Σαλταφερίδου η οποία δεν δέχτηκε μήνυμα από την οικογένειά της αλλά από τον σύντροφό της, τον Αργύρη, τον οποίο τον βλέπουμε για πρώτη φορά. Ο ίδιος μάλιστα στο τέλος του μηνύματός του της έγραψε ότι την αγαπάει πολύ, με την ίδια να λέει πως χρησιμοποιεί γενικά τον πληθυντικό καθώς ξέρει πως η Εύη δεν θέλει να μιλά για τα προσωπικά της.

Να υπενθυμίσουμε, μάλιστα, πως η προηγούμενη σχέση που είχε ήταν με τον Κώστα Καραφώτη, με τον οποίο συγκατοικούσε, ωστόσο μετά από καιρό αποφάσισαν να χωρίσουν, με τον τραγουδιστή να έχει επίσης προχωρήσει στην ζωή του (δείτε εδώ την τωρινή του σύντροφο).