Survivor All Star Highlights (27/4): Το ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Βασάλο και οι "ζήλιες" του Τάκη Καραγκούνια

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star Highlights (27/4): Το ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Βασάλο και οι

Μεγάλος ο χαμός στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star κι αυτό γιατί δημιουργήθηκε ένα "ερωτικό τρίγωνο" με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τον οποίο φαίνεται πως "σφάζονται" στην ποδιά του. Θα έχει πλάκα να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό (δείτε εδώ τι απάντησε η Βαλαβάνη για όσα ακούγονται για τη νέα του σχέση)!

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (27/4) στο Survivor All Star

«Ο Κωνσταντίνος είναι...» - Πύρ και μανία ο Καραγκούνιας εναντίον του Βασάλου

Το χθεσινό (27/4) επεισόδιο του Survivor all star ξεκίνησε και μαζί του ξεκίνησαν και τα ευτράπελα. Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι λίγο "τσιτωμένοι", αφού στον χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού ψηφίστηκε εκτός από την Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον μισθοφόρο, να θεωρεί για άλλη μια φορά άδικη κίνηση από τους συμπαίκτες του.

Αυτός που σύμφωνα με την γνώμη του, θα έπρεπε να είναι στην θέση τους (στους υποψήφιους) είναι ο φίλος και "γιατρός" του, Κωνσταντίνος Βασάλος, διότι με βάση τα στατιστικά είναι ο πιο αδύναμός, παρά τον μοναδικό πόντο που έδωσε στο χθεσινό στίβομάχης (δείτε εδώ το εξευτελιστικό σκόρ).

«Στο χθεσινό συμβούλιο δεύτερη σερί φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, τέταρτη γενικά. Θα ήταν πολύ κοινότυπο, κουτό, ψεύτικο και χαζό να πω "οκ δεν με πειράζει που ψηφίστηκα από τους συμπαίκτες μου και αυτό". Δεν υπάρχουν αυτά και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από τους συμπαίκτες μου. Δεν έπρεπε να ψηφιστώ, για εμένα υπήρχαν χειρότεροι παίκτες με βάση τα στατιστικά, από εμένα και ένας από αυτούς είναι ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Είναι στο απυρόβλητο συνέχεια, είναι πιο συμπαθής στους συμπαίκτες μας», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Καραγκούνιας.

Τα τσούγκρισαν και τσακώνονταν όλο το βράδυ - Ο τσακωμός του Βασάλου με τον Καραγκούνια στο Survivor all star

Στο χθεσινό (27/4) επεισόδιο του Survivor all star, τα "αίματα" έχουν ανάψει από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Τάκη Καραγκούνια. Ο μισθοφόρος την ώρα που μιλούσαν όλοι μαζί δίπλα από το ποτάμι στο "ενεργιακό θεραπευτήριο" τους, είπε μια βαριά για τον γυμναστή κουβέντα.

Τα συγκεκριμένα λόγια είχαν σχέση με την προσωπική του ζωή και έμοιαζε αρκετά σαν σπόντα, που ο Τάκης Καραγκούνιας, όταν αντέδρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος υποστήριξε ότι έκανε πλάκα, κάτι που δεν "έσωσε" την κατάσταση.

Κ.Β: «Ο Τάκης αν έχει κάποιο παράπονο από εμένα είναι αγνώμων και αχάριστος».

Τ.Κ: «Ώριμος που αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα».

Κ.Β: «Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Και να ήξερε δηλαδή... Τραγικός και απαράδεκτος. Συνεχίζω να τον λέω αγνώμων και αχάριστο γιατί του έχω συμπαρασταθεί εδώ και 4 μήνες και επειδή ψηφίστηκε για ακόμα μια φορά του φταίω εγώ».

Τ.Κ: «Μου κάνεις χάρη που με κάνεις παρέα δηλαδή; Τι μου έχεις προσφέρει δηλαδή Κωνσταντίνε μου; Επειδή είσαι διάσημος δηλαδή...»

«Ερωτικό beef μεταξύ Μελίνας & Σταυρούλας;» - Το καυστικό σχόλιο της Μαριαλένας για τον Βασάλο

Από το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor all star, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχουν κάποια προβλήματα στην συμβίωση τους και όλο αυτό έγινε γνωστό στο χθεσινό (27/4) επεισόδιο.

Η Μελίνα Μεταξά ανέφερε την ενόχληση της για τι "κουβέρτες" της Σταυρούλας Χρυσαειδή, που όλο αλλάζουν θέση και μένει πάντα δίπλα από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Μέσα σε όλη αυτή την παρεξήγηση, δεν έλειπε το "καυστικό" σχόλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία είναι, όπως έχει πει και αυτή, "αδελφή" του personal trainer.

«Ένα μπίφ έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Μελίνα και την Σταυρούλα, έχουμε χωρίσει μια μεγάλη καλύβα στα δύο και στα σύνορα των δύο ομάδων κοιμάται ο Βασάλος και η Σταυρούλα και η Σταυρούλα έχει έρθει πιο κοντά μας», είπε αρχικά η Μαριανέλα.

«Φοβούνται τον Κωνσταντίνο γιατί...» - Στο πλευρό που Βασάλου η Χρυσαεϊδή

Στο χθεσινό (27/4) επεισόδιο του Survivor all star μετά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού και οι δύο ομάδες έχουν ένα έντονο και βαρύ κλίμα. Από την αρχή είδαμε να υπάρχει ένταση μεταξύ των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η συζήτηση όλων των διαγωνιζόμενων ήταν γύρω από τα ονόματα των υποψηφίων, αλλά και στα λάθη που έκανε η κόκκινη ομάδα με την ψηφοφορία αυτή την εβδομάδα.

«Για μένα η Μελίνα έπρεπε να βγει υποψήφια. Όσον αφορά τον Τάκη το καταλαβαίνω γιατί και αυτός δεν είναι πάντα σταθερός,. Μπορεί να είναι πάρα πολύ καλός παίκτης γενικά, αλλά μπορεί να τον βγάζουν και λόγω της έντασης που φέρνει», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή.

«Κάποιοι έχουν ένα κόλλημα με τον Κωνσταντίνο, γιατί δεν ψηφίζεται. Πριν από 2 μήνες έπρεπε να είχε ψηφιστεί. Από τη στιγμή που πήγε στην κόκκινη ομάδα φέρνει νίκες. Νιώθω ότι υπάρχει ένας φόβος για εκείνον. Πολλές φορές λένε ότι "α είναι διάσημος. έχει δουλέψει σε πάνελ στην τηλεόραση, έχει μία διασημότητα παραπάνω". Για μένα όλοι παίκτες του Survivor 2017 έχουν μία διασημότητα παραπάνω από εμάς, αλλά για μένα αυτό δεν λέει κάτι, άμα ο κόσμος σε θέλει», συνέχισε.

«Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;» - Στα μαχαίρια Μελίνα με Σταυρούλα για τον Βασάλο

Της τρελής έχει γίνει μετά το προχθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor all star, για άλλους η ψηφοφορία, όπως ο Τάκης Καραγκούνιας (δείτε εδώ τα λόγια του) και για άλλους η θέση τους στην κοινή καλύβα των δύο ομάδων.

Βέβαια, οι δύο παίκτριες που έχουν πρόβλημα με το δεύτερο ζήτημα έχουν η Μελίνα και η Σταυρούλα, προκειμένου να κοιμηθούν δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Χθες το βράδυ, καθώς γυρίσαμε από το Συμβούλιο, οι Μπλε τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας στην καινούργια μας καλύβα. Οι Κόκκινοι είχαν πάρει τον δικό τους χώρο κι εμείς έπρεπε να βολευτούμε μες στα σκοτάδια. Είπαμε εγώ με τον Σπύρο να κοιμηθούμε δίπλα-δίπλα», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Η Μελίνα γύρισε μέσα στο Συμβούλιο ότι δεν θα πάρω πίσω τη θέση μου και μου έκανε και beef του τύπου: αν θες, κοιμήσου στο χώμα έξω απ’ την καλύβα. Είπα ότι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τη Μελίνα, αδιάφορη μου περνάει ξεκάθαρα. Κοιμηθήκαμε 5 άτομα στριμωχτά και πήγα τις κουβέρτες μου 20 εκατοστά πιο κοντά στη διαχωριστική γραμμή των Κόκκινων. Και έμαθα ότι η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό. Σε μένα δεν είπε τίποτα, τα κάνει όλα off-camera», συμπλήρωσε.

«Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το τι την ενόχλησε. Το ότι κοιμήθηκα εγώ εκεί; Ότι αυτή ξαφνικά ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο και δεν χωρούσαμε; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το παραλήρημα», υποστήριξε η πρωταθλήτρια.

«Επειδή είμαι πρώτη γυναίκα στα στατιστικά; Επειδή θεωρείται κι αυτή δυνατή παίκτρια και είναι πεσμένη; Ίσως την πειράζει κι αυτό. Γι’ αυτό δεν μου δίνει πίσω το κρεβάτι μου και θέλει να κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο; Τα θέλει όλα για πάρτη της μάλλον», ανέφερε στο τέλος.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την χθεσινή (27/4) ασυλία

Ο χθεσινός (27/4) στίβος μάχης του Survivor all star, ολοκληρώθηκε και οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά μόνο μια πήρε την νίκη.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων, μπορεί να πήγαν με κατεβασμένο ηθικό στο αγώνισμα αλλά τα άφησαν όλα πίσω και συγκεντρώθηκαν, προκειμένου να φάνε τις μπριζόλες και τα λουκάνικα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από νωρίς το πρωί σήμερα και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, η ομάδα που κέρδισε με 10 - 6 είναι για άλλη μια φορά... οι Μπλέ!

«Ο Κωνσταντίνος είχε πει στον Παναγιώτη...» - Το στόχαστρο του Νίκου Μπάρτζη ο Βασάλος

Μετά τον χθεσινό (27/4) στίβο μάχης του Survivor all star που κέρδισαν οι μπλέ για άλλη μια φορά οι δύο ομάδες πήγαν στην κοινή καλύβα τους και ξεκίνησαν οι στρατηγικές.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ βρισκόταν στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησαν να μιλάνε για παλιότερα περιστατικά και "μαγειρέματα", σύμφωνα με τον ίδιο, πως ο Βασάλος είχε πιάσει τον Κωνσταντινίδη μετά απο μια ψηφοφορία και του είχε ζητήσει τον λόγο που δεν ψήφισε τον Τάκη Καραγκούνια.

Στην συνέχεια, ο αγρότης μαζί με το μοντέλο έπιασαν τον μισθοφόρο και του είπαν αυτό το περιστατικό. Αμέσως, ο Τάκης Καραγκούνιας πήγε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και ανέφερε τα όσα είπαν και το αρνήθηκε κατηγορηματικά, διότι ο personal trainer δεν είχε και την καλύτερη σχέση με τον πρώην παίκτη του Survivor all star.

«Μου το είχε πει ο Παναγιώτης πριν φύγει, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, ο Βασάλος τον είχε πιάσει αφού τον είχε ψηφίσει κι είχε βγει υποψήφιος , ότι γιατί ψήφισε αυτόν και όχι τον Τάκη», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Είμαι στεναχωρημένος, όχι θυμωμένος. Στεναχωριέμαι, γιατί κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν έχουν δουλειά να κάνουν, δε μπορούν να επικεντρωθούν σε κάτι άλλο και το μόνο που σκέφτονται είναι πώς θα διαβάλλουν και πώς θα δημιουργήσουν εντυπώσεις για παίκτες που είτε τους θεωρούν δυνατούς, είτε δεν τους θέλουν δίπλα τους και προσπαθούν με κάποιον τρόπο να τους διώξουν», υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Οπότε αρχίζουμε: ψέμα, υποκρισία, λειτουργούμε υπογείως. Αργά ή γρήγορα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Ο Μπάρτζης πραγματικά είναι ανεξέλεγκτος, αδυσώπητος, δολοπλόκος μόνο και μόνο για να με πετάξει έξω απ’ το παιχνίδι. Είχε την καραμέλα της αγωνιστικότητας, τώρα προσπαθεί να βρει ότι μαγειρεύω ψηφοφορίες», συμπληρώνει.

Έφυγε με το κεφάλι ψηλά - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε απόψε (27/4)

Το χθεσινό (27/4) επεισόδιο του Survivor all star είχε τσακωμούς, ίντριγκες, γκρίνιες, αλλά και στρατηγικές που μπήκαν σε δράση για να διαλυθούν σιγά σιγά οι "συμμαχίες" των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Από την μία τα ερωτικά τρίγωνα του Κωνσταντίνου Βασάλου και από την άλλοι οι τσακωμοί του με τον Τάκη Καραγκούνια έχουν εντυπώσεις και γίνονται έντονες συζητήσεις.

Βέβαια, στο τέλος του επεισοδίου, καθώς οι παίκτες και οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση, συζήτησαν για το πως πέρασαν την μέρα τους, αλλά ανακοινώθηκαν και τα δυσάρεστα, διότι ένα από τους πέντε έπρεπε να αποχαιρετήσει μια για πάντα τους φίλους και το νησί του Survivor all star.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από νωρίς το πρωί σήμερα και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά είναι η... Εύη Σαλταφερίδου!