Survivor All Star: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αποψινό (26/4) έπαθλο φαγητού

Μπλέ ή Κόκκινοι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αποψινό (26/4) έπαθλο φαγητού

Ο αποψινός (26/4) στίβος μάχης του Survivor all star μόλις ολοκληρώθηκε κα8ι μια από τις δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πήρε την νίκη και θα πάει στο συμβούλιο του νησιού, χωρίς να χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους.

Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά έντονος και με τις δύο ομάδες να προσπαθούν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά μόνο μία θα φάει την πίτσα και το μπέργκερ.

Διαβάστε επίσης: Survivor all star: «Αρνητής...αυτογνωσίας!» - Της τρελής στο twitter με τον Μπάρτζη και τα στατιστικά του Βασάλου

Αυτή ομάδα κέρδισε τον αποψινό (26/4) στίβο μάχης στο Survivor all star

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από νωρίς το πρωί σήμερα και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και το έπαθλο φαγητού είναι η ομάδα των Μπλέ!

Δύο είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε (26/4) στο Survivor All Star

Την ώρα που ξεδιπλώνονται μία μία οι στρατηγικές των παικτών του Survivor All Star, όπως είδαμε από το trailer (δείτε το εδώ), θα δούμε να γίνεται επίσης μεγάλος χαμός και στον στίβο μάχης του αποψινού (26/4) επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν περισσότερο από ποτέ, διότι κινδυνεύουν πολλοί και καλοί παίκτες, ιδιαίτερα από τους Διάσημους.

Για κακή τύχη των Κόκκινων όμως, όπως σας αποκαλύψαμε ήδη, θα χάσουν ξανά και οι Μπλε θα βγουν νικητές πανηγυρίζοντας σε όλο το νησί, εφόσον έχουν βγάλει ως υποψήφιο μόνο τον Σπύρο Μαρτίκα που θα ήθελαν να δουν και να αποχωρεί, επομένως δεν θα τους στεναχωρήσει η οποιαδήποτε εξέλιξη.

Έτσι, οι Διάσημοι θα πρέπει να σκεφτούν καλά ποιον θέλουν να δουν να αποχωρεί, αλλά όπως έχουμε καταλάβει από τις ψηφοφορίες τους, δεν υπάρχουν "μαγειρέματα" και ούτε απλή συνεννόηση, καθώς ψηφίζει ο καθένας με βάση την δική του άποψη και τελικά στην κάλπη ακούγονται ονόματα που δεν περίμενε κανείς και όπως αποδείχθηκε είναι και η αιτία που βγαίνουν πάνω από ένας υποψήφιοι τις περισσότερες φορές.

Αυτό ακριβώς, λοιπόν, θα συμβεί και απόψε, διότι η ψηφοφορία θα αναδείξει ξανά δύο ονόματα αφού θα έχουν ίσες ψήφους και έτσι οι Κόκκινοι θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να δουν κάποιον δικό τους να φεύγει. Παρέα, επομένως, στον Σπύρο Μαρτίκα, την Εύη Σαλταφερίδου και τον Κόρο, θα κάνουν ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

Μεταξά Καραγκούνιας Survivor