Survivor All Star trailer (26/4): «Είναι αυτή που σιχαινόμαστε όλοι...» - Στη φόρα η αλήθεια για τον Νίκο Μπάρτζη

Πανικός απόψε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer (26/4): «Είναι αυτή που σιχαινόμαστε όλοι...» - Στη φόρα η αλήθεια για τον Νίκο Μπάρτζη

Στο χθεσινοβραδινό (25/4) επεισόδιο του Survivor All Star μπορεί να ήταν πρωταγωνιστής ο Νικόλας Αγόρου (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν), ωστόσο στο αποψινό (26/4) πολλά είναι τα ονόματα που θα ακουστούν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ως τα πρόσωπα που έχουν "ανακατέψει" το παιχνίδι.

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα βάζει με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος αναφέρει συχνά το όνομά του στα συμβούλια, καθώς θεωρεί πως κάθε φορά που χάνει η Κόκκινη ομάδα θα πρέπει να ψηφίζεται εφόσον για εκείνον δεν είναι πολύ καλός αγωνιστικά και αυτό είναι κάτι που ενοχλεί τον personal trainer, αν και η κατάταξη των διαγωνιζόμενων συμφωνεί με τα λεγόμενα του "μαχητή".

Όλα όσα θα δούμε απόψε (26/4) στο Survivor All Star

Από την άλλη πλευρά, η Στέλλα ακούγεται να λέει πως το γεγονός πως ο Βασάλος δεν ψηφίζεται είναι ύποπτο και υποστηρίζει πως ένας άντρας βρίσκεται πίσω αυτό και κινεί τα νήματα και δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα, για τον οποίο ακούγεται έντονα πως "μαγειρεύει" τις ψηφοφορίες.

Ο φαρμακοποιός βέβαια κατηγορεί με του κατηγορεί τον Νίκο Μπάρτζη για την στρατηγική του, λέγοντας με ύφος και αφήνοντας πολλά υπονοούμενα: «Ο Νίκος Μπάρτζης βιάστηκε για άλλη μία φορά. Για άλλη μία φορά απέδειξες το πόσο κουτοπόνηρα κινείσαι. Η στρατηγική που διάλεξες είναι αυτή που σιχαινόμαστε όλοι».

Όμως μέχρι να φτάσει ξανά η ώρα του συμβουλίου τίποτα δεν θα έχει σημασία, εφόσον αυτό που τους νοιάζει όλους είναι να νικήσουν (δείτε εδώ ποιος κερδίζει) ώστε να μη βγάλουν άλλο συμπαίκτη τους στον τάκο (δείτε εδώ όμως ποιος θα βρεθεί σε αυτή την δύσκολη θέση).

Και λίγο πριν ανακοινωθεί ο νέος παίκτης προς αποχώρηση, ο Νίκος Μπάρτζης θα αρχίσει να κατηγορεί τον Τάκη Καραγκούνια μπροστά σε όλους για την κίνησή του στον στίβο μάχης, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο πλευρό του να τον στηρίζει, αφού είδε ξεκάθαρα πως ο συμπαίκτης του πήγε να του δώσει το χέρι και εκείνος έφυγε. Χαμός, λοιπόν, για ακόμη μία φορά!