Survivor All Star spoiler (26/4): Πάλι ισοψηφία - Όχι ένας, αλλά δύο οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Έλα ο χαμούλης!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (26/4): Πάλι ισοψηφία - Όχι ένας, αλλά δύο οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Την ώρα που ξεδιπλώνονται μία μία οι στρατηγικές των παικτών του Survivor All Star, όπως είδαμε από το trailer (δείτε το εδώ), θα δούμε να γίνεται επίσης μεγάλος χαμός και στον στίβο μάχης του αποψινού (26/4) επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν περισσότερο από ποτέ, διότι κινδυνεύουν πολλοί και καλοί παίκτες, ιδιαίτερα από τους Διάσημους.

Για κακή τύχη των Κόκκινων όμως, όπως σας αποκαλύψαμε ήδη, θα χάσουν ξανά και οι Μπλε θα βγουν νικητές πανηγυρίζοντας σε όλο το νησί, εφόσον έχουν βγάλει ως υποψήφιο μόνο τον Σπύρο Μαρτίκα που θα ήθελαν να δουν και να αποχωρεί, επομένως δεν θα τους στεναχωρήσει η οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δύο είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε (26/4) στο Survivor All Star

Έτσι, οι Διάσημοι θα πρέπει να σκεφτούν καλά ποιον θέλουν να δουν να αποχωρεί, αλλά όπως έχουμε καταλάβει από τις ψηφοφορίες τους, δεν υπάρχουν "μαγειρέματα" και ούτε απλή συνεννόηση, καθώς ψηφίζει ο καθένας με βάση την δική του άποψη και τελικά στην κάλπη ακούγονται ονόματα που δεν περίμενε κανείς και όπως αποδείχθηκε είναι και η αιτία που βγαίνουν πάνω από ένας υποψήφιοι τις περισσότερες φορές.

Αυτό ακριβώς, λοιπόν, θα συμβεί και απόψε, διότι η ψηφοφορία θα αναδείξει ξανά δύο ονόματα αφού θα έχουν ίσες ψήφους και έτσι οι Κόκκινοι θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να δουν κάποιον δικό τους να φεύγει. Παρέα, επομένως, στον Σπύρο Μαρτίκα, την Εύη Σαλταφερίδου και τον Κόρο, θα κάνουν ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

Μεταξά Καραγκούνιας Survivor

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μπάρτζη και Κατσούλη

Ένας καβγάς έρχεται στα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη. Θα σημειωθεί την ώρα του αγωνίσματος, έπειτα από ένα λάθος που θα γίνει την στιγμή ματσαρίσματος για το έπαθλο.

Το περιστατικό μετέφερε ο Νίκος Παρτσώλης μετά από την εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, αναφέροντας μάλιστα και σχετικές λεπτομέρειες του καβγά τους.

Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε δεύτερο αγώνα που θα αφορά την δύναμη. Κατά την διάρκεια του εν λόγω αγώνα λοιπόν, θα γίνει ένα λάθος με ένα σημαιάκι που θα σηκώσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Σάκης Κατσούλης σε μια αναστάτωση που θα σημειωθεί θα πει στον Νίκο Μπάρτζη "Νομίζαμε ότι αυτό είναι το σημαιάκι" με τον δεύτερο να του απαντά "Τα νομίσματα είναι στην τράπεζα".

Ανάμεσα τους έγινε μεγάλη παρεξήγηση και η ένταση θα μεταφερθεί και στο συμβούλιο του νησιού. Θα τον κατηγορήσουν Σάκης και Μαριαλένα πως ήταν ειρωνικός εκείνη την στιγμή.

Δείτε επίσης: Η ατάκα που «καίει» τον Μπόγδανο - Τι είπε όταν αποβλήθηκε ο κολλητός του φίλος Γκότσης