Survivor All Star αποκάλυψη: Η ατάκα που «καίει» τον Μπόγδανο - Τι είπε όταν αποβλήθηκε ο κολλητός του φίλος Γκότσης

Όντως τώρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star αποκάλυψη: Η ατάκα που «καίει» τον Μπόγδανο - Τι είπε όταν αποβλήθηκε ο κολλητός του φίλος Γκότσης

Μπορεί να βρισκόμαστε στην 16η εβδομάδα προβολής του Survivor All Star και σήμερα 25/4 μάλιστα οι ομάδες παίζουν για την δεύτερη ασυλία μετά την ένωση (δείτε εδώ ποιος κερδίζει και ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση) αλλά το Youweekly.gr θα σας γυρίσει λίγο πίσω, και συγκεκριμένα, στην αρχή του ριάλιτι, γιατί όλα από εκεί ξεκίνησαν!

Η πρώτη φιλία που είδαμε να σχηματίζεται φέτος στο Survivor ήταν αυτή του Ηλία Μπόγδανου με τον Ηλία Γκότση και την Εύη Σαλταφερίδου! Οι τρεις τους περνούσαν απεριόριστο χρόνο μαζί και είχαν δέσει πάρα πολύ μέχρι που ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε κι έγινε γνωστό πως τους έκανε όλους unfollow!

Όπως μάθαμε αργότερα από τον ίδιο δεν ήταν δικό του το χαρτάκι που προκάλεσε την αποβολή του αλλά ενός συμπαίκτη του που όταν άκουσε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τι συνέβη έσκυψε το κεφάλι! Φτάνοντας στο σήμερα και συγκεκριμένα λίγες ημέρες πριν, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μετά την αποχώρησή του παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία και αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη φιλία αφήνοντας με τα λεγόμενα του πολλά ερωτηματικά για το αν όντως ήταν πραγματική φίλοι!

Ο Κωνσταντινίδης «καίει» τον Ηλία Μπόγδανο

«Το φετινό Survivor είναι ανθρωποφαγικό. Γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες, υπάρχει αρκετή κακία, ειρωνείες! Είναι δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Αυτό που με πείραξε ήταν ότι υπήρχε κακία, συμφέρον, φιλίες που έλεγαν ότι είναι φιλίες αλλά ήταν ξεκάθαρα για το συμφέρον. Έβλεπα χαρακτήρες να αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Αυτοί που είναι διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρομι και η Σταυρούλα.

Κάποιοι παίκτες γλείφουν εκείνους που έχουν φτάσει στον τελικό γιατί νιώθουν ότι είναι δυνατοί και πως έχουν περισσότερο κόσμο έξω ή περισσότερους followers στο Instagram. Ο Ηλίας Μπόγδανος άλλαζε πολύ γρήγορα φίλους και παρέες, ανάλογα σε ποια ομάδα βρίσκεται. Είχε γίνει ένα περιστατικό στην μπλε ομάδα, ο Κόρο είχε κάνει ένα παράπονο. Ο Μπόγδανος είπε ότι δεν τον αναγνωρίζει και όταν άλλαξε ομάδα ήταν όλη μέρα μαζί του. Όλα αυτά που έλεγα για να τα μάθει ο κόσμος, ίσως κάποιες φορές τα έλεγα με περισσότερο νεύρο, γιατί έπεφτα από τα σύννεφα. Με έβγαζαν από τα ρούχα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.