Survivor all star: «Κοίταξα στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει και...» - Όλη η αλήθεια για το χαρτάκι που έφερε την αποβολή του Ηλία Γκότση

Tα insta-story του!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Κοίταξα στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει και...» - Όλη η αλήθεια για το χαρτάκι που έφερε την αποβολή του Ηλία Γκότση

Πριν από λίγα μόνο λεπτά, ο Ηλίας Γκότσης μετά το πολύωρο ταξίδι του από τις χρυσές ακτές του Άγιου Δομίνικου, στην Ελλάδα μετά την αποβολή του από το Survivor all star (δείτε εδώ φωτογραφίες από το αεροδρόμιο) απάντησε μέσα από Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τι έγραφε το χαρτάκι, που έδωσε στον ντόπιο.

Όπως και χθές έτσι και σήμερα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ξεκίνησε να αποκαλύπτει διάφορα πράγματα από τα όσα συνέβησαν - δείτε εδώ τι είπε χθες.

Τι έγραφε το χαρτάκι που έδωσε ο Γκότσης στον ντόπιο στο Survivor all star

«Ωραία ξεκινάμε καλά, η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρξε χαρτάκι, στο οποίο δεν ζητούσα φαγητό, αλλά ζητούσε τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη, εγώ ήξερα ποιος το έχει γράψει, για αυτό, όταν ρωτήθηκα κοίταξα απέναντι μου γιατί ήμουν στον χώρο του συμβουλίου, που ήταν μπροστά 60 άτομα, κοίταξα στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει, αυτός κατέβασε το βλέμμα του, όταν με κατηγορούσαν ότι το είχα γράψει εγώ, οπότε είπα ότι δεν γνώριζα τίποτα και ήταν η αφορμή, που μου ζητήσαν να φύγω από το συμβούλιο και να φύγω και από το παιχνίδι τελικά!», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

Στην συνέχεια τον ρώτησαν εάν έτρωγε συστηματικά και αυτός απάντησε: «Άχ αυτό έχει ακουστεί πολύ ότι εγώ έτρωγα συστηματικά και έχω διαβάσει και δει όλα αυτά τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες. Από ότι καταλαβαίνετε κανένανς δεν θα σου δώσει να τρώς συστηματικά, εάν δεν υπάρχει κάποιο είδος ανταλλαγής. Το πρώτο είναι να του δώσεις λεφτά, που δεν νομίζω να έχουμε φτάσει σε αυτό το λέβελ και να έχει κάποιος λεφτά και το δεύτερο είναι μέσω κινητού μεταφορά χρημάτων.

Εγώ αυτό που ζήτησα από τους ανθρώπους της παραγωγής, ήταν να φέρουν έαν αποδεικτικό, από οποιονδήποτε λόκαλ που έχει περάσει από τον Άγιο Δομίνικο, την καλύβα μας, τα προηγούμενα Survivor ότι έχω πιάσει κινητό και έχω προσπαθήσει να μεταφέρω λεφτά και άν μου έφερναν κάποιο τέτοιο αποδεικτικό θα έφευγα από μόνος μου, μόνος μου όμως δεν έφυγα».