Survivor All Star spoiler 27/4: ΑΤΥΧΙΑ για τους Κόκκινους - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε!

Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 27/4: ΑΤΥΧΙΑ για τους Κόκκινους  - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε!

Η 16η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα ολοκληρωθεί απόψε 27/4 με την αποχώρηση της εβδομάδας, η οποία έχει γυριστεί εδώ και δυο μέρες, δηλαδή ο παίκτης που έφυγε είναι ήδη στο ξενοδοχείο... Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ένωση είναι η πρώτη αποχώρηση που θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό ενώ η τελευταία αποχώρηση ήταν αυτή την Παναγιώτη Κωνσταντίνιδη (δείτε εδώ με πόσα λεφτά έφυγε από το παιχνίδι).

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος των Κόκκινων αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα αυτού στον τάκο να έχουμε 4 από αυτούς: Τάκη Καραγκούνια, Γιώργο Κόρομι, Μελίνα Μεταξά και Εύη Σαλταφερίδου, ενώ οι Μπλε μετά από μια ήττα τους σε ασυλία έχουν προτεινόμενο προς αποχώρηση μόνο τον Σπύρο Μαρτίκα. Ποιος θα φύγει απόψε λοιπόν; Εννοείται πως το youweekly.gr έχει την απάντηση!

Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star

Αρχικά, πριν φτάσουμε στο συμβούλιο του νησιού αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρξει μια τεράστια αποκάλυψη αφού οι παίκτες για πρώτη φορά θα «δώσουν» με ονόματα τις δυο γυναίκες που σφάζονται στον Άγιο Δομίνικο για τα μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου (δείτε εδώ ποιες είναι)! Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας επάθλου (δείτε εδώ ποιος κερδίζει) και τελευταίο και καλύτερο το συμβούλιο!

Για τον Μαρτίκα έχουμε χάσει το μέτρημα, όπως και για την Μελίνα και τον Τάκη. Είναι πολλές οι φορές που έχουν βρεθεί σε αυτή την θέση! Ο Κόρο δεν είναι πρωτάρης, όπως ούτε η Εύη, αν και δεν μετράνε τόσες φορές όσες οι υπόλοιποι!

Αυτή η φορά, όμως, όπως μας μεταφέρει ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο, θα είναι η καθοριστικότερη όλων για την πορεία της Εύης στο παιχνίδι, αφού όπως μαθαίνουμε το κοινό δεν την στήριξε όσο έπρεπε με αποτέλεσμα εδώ και λίγα 24ωρα να βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο!

Εύη λοιπόν!

Δείτε επίσης: Survivor All Star: Αυτός που αποχωρεί απόψε θα ξενερώσει σίγουρα - Η μεγάλη αλλαγή από την επόμενη εβδομάδα