Survivor All Star: Αυτός που αποχωρεί απόψε θα ξενερώσει σίγουρα - Η μεγάλη αλλαγή από την επόμενη εβδομάδα

Με αφορμή τις αλλαγές αυτές έρχονται και δυο μεγάλα έπαθλα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αυτός που αποχωρεί απόψε θα ξενερώσει σίγουρα - Η μεγάλη αλλαγή από την επόμενη εβδομάδα

Δυστυχώς ένας από τους 5 προτεινόμενους αυτής της εβδομάδας δεν θα προλάβει να ζήσει τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται από την Κυριακή στο Survivor All Star αφού σήμερα 27/4 θα ανακοινωθεί η αποχώρησή του (δείτε εδώ ποιος φεύγει τελικά!).

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, από την Κυριακή 30/4 η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στις οποίες μάλιστα βασικό ρόλο θα έχει και ο ίδιος ο παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Διαβάστε επίσης: Survivor all star - αποκάλυψη: Τι ψιθύρισε ο Καραγκούνιας στο αυτί της Εύης Σαλταφερίδου λίγο πριν αποχωρήσει

Οι αλλαγές στο Survivor all Star

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως αντί για τρεις κλασικούς αγώνες ασυλίας θα πραγματοποιηθούν δυο, που αυτό σημαίνει λιγότεροι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ την θέση του ενός αγώνα ασυλίας θα παίξουν για έπαθλο! Άρα δυο αγώνες ασυλίας, δυο επάθλου!

«Δεν θα έχουμε τρεις ασυλίες θα έχουμε δυο αγώνες και θα έχουμε επίσης δυο αγώνες επάθλου αντί για έναν και μάλιστα θα τους παρουσιάσει ο Ατζούν που σημαίνει ότι θα έχουμε δυο μεγάλα έπαθλα».

Τα έπαθλα

«Υπάρχει και το Μαϊάμι σαν μεγάλο έπαθλο. Αύριο και μεθαύριο γυρίζονται τα δύο μεγάλα έπαθλα που σας είπα το ένα για την Αγγλία και το άλλο για το Μαϊάμι.