Survivor all star - αποκάλυψη: Τι ψιθύρισε ο Καραγκούνιας στο αυτί της Εύης Σαλταφερίδου λίγο πριν αποχωρήσει

Την αγκάλιασε και την φίλησε μετά τα όσα έγιναν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor all star - αποκάλυψη: Τι ψιθύρισε ο Καραγκούνιας στο αυτί της Εύης Σαλταφερίδου λίγο πριν αποχωρήσει

Η 16η εβδομάδα του Survivor all Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27/4 με την αποχώρηση - όπως πολύ σωστά σας είχε ενημερώσει πρώτο από πολύ νωρίς - της Εύης Σαλταφερίδου (δείτε εδώ με πόσα λεφτά αποχώρησε από το παιχνίδι)! Μια αποχώρηση που σίγουρα θα στοιχήσει στην Κόκκινη ομάδα τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού και ήταν μια καλή παίκτρια και είχε πολύ καλές σχέσεις με την Μαριαλένα, της έδινε ένα μπουστ.

Η στιγμή της αποχώρησης ήταν φορτισμένη συναισθηματικά, με την Μαριαλένα να κλαίει και την Εύη Σαλταφερίδου να βγάζει έναν ολιγόλεπτο λόγο.

Η αποχώρηση της Εύης από το Survivor All Star

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου βλέπω και την Μαριαλένα εδώ να κλαίει και στεναχωριέμαι περισσότερο! Όταν μπήκα λέω ένα παιχνίδι είναι δεν θέλω να στεναχωρηθώ ούτε οτιδήποτε θα το ζήσω μέχρι εκεί που θα με πάει ο κόσμος. Ο κόσμος αποφασίζει, η ζωή μας είναι εκεί έξω! Μαριαλένα μην κλαις θα κάνουμε διακοπές μαζί το καλοκαίρι. Χαίρομαι πάρα πολύ και για την μπλε ομάδα που ήμουν πριν και την Κόκκινη που ήμουν μέχρι να αποχωρήσει. Εύχομαι όλα τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να μην έχουν κακές σκέψεις γιατί ξεχνάνε ότι η αληθινή ζωή είναι εκεί έξω! Εγώ με όλα τα παιδιά από εδώ ξέρω ότι θα κρατήσω κάποιες επαφές με κάποιους θα κάνω και παρέα οπότε είμαι πολύ γεμάτη. Νομίζω ότι το έζησα όσο καλύτερα μπορούσα από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τους δικούς τους στόχους.

Κρατάω διαφορετικά πράγματα από την προηγούμενη φορά, δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, γιατί έχει να κάνει απλά με τον τρόπο που αντιμετωπίζω πια την ζωή μου έξω ως προς τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες. Είναι ένα όμορφο παιχνίδι, ζήσαμε όμορφες και άσχημες στιγμές», είπε χαρακτηριστικά και σηκώθηκε να αποχαιρετήσει την ομάδα της. Μέσα σε αυτούς και τον Τάκη Καραγκούνια που όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο τις ψιθύρισε λίγα λόγια στο αυτί, με την παραγωγή να κόβει εκείνη την στιγμή τον ήχο! Το youweekly.gr όμως που έχει τις πηγές του στον Άγιο Δομίνικο ξέρει τι της είπε!

Πριν κάνουμε την αποκάλυψε αξίζει να σημειωθεί ότι η Εύη με τον Τάκη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού είχαν έρθει ουκ ολίγες φορές την ένταση φτάνοντας, μάλιστα, στα άκρα. Η πιο έντονή τους στιγμή όταν ο Τάκης την κατηγόρησε ότι κρυφάκουσε την προσωπική του συνέντευξη κι εκεί βγήκε μπροστά Ηλίας Γκότσης - που μέχρι πριν αποχωρήσει εκείνος από το παιχνίδι οι δυο τους ήταν φίλοι, τώρα φέρεται να την έχει κάνει unfollow στα social - για να την υπερασπιστεί προκαλώντας την αποβολή τους λόγω μεγάλου καυγά (δείτε εδώ τι είχε συμβεί)!

Την στιγμή, λοιπόν της χθεσινής αποχώρησης ο Τάκης Καραγκούνιας ψιθύρισε στο αυτί της Εύης, όπως μας αποκάλυψε η πηγή μας και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη «Νερό κι αλάτι! Να είσαι καλά», κλείνοντας εκείνος από μέρος του μια για πάντα ότι έγινε μεταξύ τους στο παιχνίδι!