Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις Καραγκούνια και Γκότση μετά την απομάκρυνσή τους από το παιχνίδι λόγω του καυγά τους

Η αντίδρασή τους για όσα συνέβησαν μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις Καραγκούνια και Γκότση μετά την απομάκρυνσή τους από το παιχνίδι λόγω του καυγά τους

Εκτός αγώνα βρίσκονταν απόψε 23/3 στο Survivor all star Τάκης Καραγκούνιας και Ηλίας Γκότσης λόγω ενός πολύ έντονου καυγά που είχαν πίσω από τις κάμερες. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός, καλωσόρισε νωρίτερα Μπλε και Κόκκινους στον νέο αγώνισμα επάθλου φαγητού και αμέσως μετά ανακοίνωσε στις 2 ομάδες τον λόγο που απουσιάζουν από τον αγώνα οι δύο άντρες.

Όπως είπε λοιπόν ο παρουσιαστής, Τάκης και Ηλίας είχαν ξανά έναν πολύ έντονο καυγά off camera με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από το αποψινό αγώνισμα.

«Καταρχάς να εξηγήσουμε την απουσία δύο παικτών, του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση. Είχαμε ένα έντονο διαπληκτισμό off camera, επομένως και οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτήν την στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πως θα συνεχίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Αυτό φαίνεται πως επηρέασε αρκετά την Μπλε ομάδα για αυτό και έχασε το έπαθλο φαγητού (δείτε εδώ το σκορ).

Οι δύο παίκτες δεν εμφανίστηκαν στην παραλία και όλοι ανησυχούσαν με το τι συμβαίνει μεταξύ τους και για το αν τελικά θα τους αποβάλλει η παραγωγή του παιχνιδιού. Τελικά, επέστρεψαν και οι δυο στο συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να καλωσορίσει τις 2 ομάδες και αμέσως μετά να αναφέρεται στους συγκεκριμένους παίκτες.

Η πρώτη αντίδραση Τάκη & Ηλία μετά την απομάκρυνσή τους από το Survivor all star

Συγκεκριμένα, είπε πως τελικά επέστρεψαν μιας και τα πνεύματα σχετικά ηρέμησαν και αμέσως μετά τους έδωσε τον λόγο. Αρχικά λοιπόν μίλησε ο Τάκης, ο οποίος είπε πως πλέον δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ξανά κανέναν από την ομάδα του, πως άλλα λένε από μπροστά και άλλα από πίσω του και πως είναι φανερά απογοητευμένος.

Από την άλλη, ο Ηλίας τόνισε πως το συμβάν για εκείνον είναι λήξαν και πως εξαρχής δεν είχε πρόθεση να φτάσουν εκεί που έφτασαν, ειδικά να μείνει εκτός παιχνιδιού για μια ολόκληρη μέρα.